Ce se întâmplă cu Daniel Balaciu după ce a dus-o pe Dana Roba în pragul morții. Judecătorii au decis!

Sursa foto: Dana Roba, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dana Roba, instagram

Judecătorii au luat o nouă decizie în legătură cu Daniel Balaciu, după ce a băgat-o în spital pe Dana Roba. 

Dan Balaciu se află în continuare în spatele gratiilor, după ce a lăsat-o pe Dana Roba să zacă într-o baltă de sânge. Bărbatul a lovit-o cu bestialitate pe soția sa, cu un ciocan, la nivelul capului. În urma loviturilor primite, medicii nu i-au dat prea mult șanse de supraviețuire, însă o minune s-a întâmplat, iar make-up artistul a reușit să se întoarcă în sânul familiei.

Ce se întâmplă cu Daniel Balaciu după ce a dus-o pe Dana Roba în pragul morții

Încă din seara tragediei, Daniel Balaciu a fost arestat preventiv pentru tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului. În urmă cu două săptămâni, judecătorii au luat o nouă decizie în privința agresorului Danei Roba.  Mai exact, i-a fost prelungită perioada arestului preventiv cu încă 30 de zile, până pe data de 4 august, când magistrații trebuie să ia o nouă decizie. Atunci, magistrații i-au respins cererea pentru  înlocuirea arestului preventiv cu o măsură preventivă mai blândă.

”Soluția pe scurt: În baza art. 236 al.1 C.p.p., raportat la art. 234 C.p.p. şi cu aplicarea art. 223 al. 2 C.p.p., admite propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Prelungeşte starea de arest a inculpatului B.D.R., fără antecedente penale, cercetat în prezenta cauza pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la violență în familie, în modalitatea omorului, prev. de art. 32 al. 1 rap.

la art. 199 al. 1 rap. la art. 188 al. 1 C.p., pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 06 iulie 2023, până la data de 04 august 2023, inclusiv. În baza art.242 al.2 C.p.p., respinge cererea inculpatului, formulată prin apărător, privind înlocuirea măsurii arestului preventiv cu o măsură preventivă mai blândă. În baza art. 275 al. 3 C.p.p., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu contestație 48 ore de la comunicare”, se arăta atunci pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Daniel Balaciu a mai primit încă 30 de zile de arest. Bărbatul nu s-a lăsat cu una, cu două și a făcut o cerere pentru obținerea eliberării, însă judecătorii au respins-o imediat ca fiind nefondată. 

”Soluția pe scurt: În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 1 lit. b) Cod procedură penală raportat la art. 204 Cod procedură penală respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Balaciu Daniel Remus, împotriva încheierii penale nr. 163/DL din data de 03.07.2023 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, în dosarul nr. 2775/30/2023. Menţine încheierea atacată. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală obligă în favoarea Statului contestatorul-inculpat Balaciu Daniel Remus, la plata sumei de 400 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat în soluţionarea prezentei contestaţii. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, azi, 10 iulie 2023”, se mai arată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

Citește și: Viorel Lis a căzut în casă. Cum au reacționat vecinii fostului edil al Capitalei, când Oana Lis le-a cerut ajutorul: „Trăiesc această discriminare și acest lucru zilnic”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 19 iul 2023, 10:23 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience