Sore, prima reacție după ce s-a zvonit că are o relație cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache: „Ce este de văzut, ați observat”

Data publicării:
Sore, Răzvan Miheț, sursa foto Instagram
Descriere foto: Sore, Răzvan Miheț, sursa foto Instagram

Sore a dezvăluit statusul său sentimental din prezent, după ce s-a speculat că are o relație cu Răzvan Miheț. 

Sore a fost surprinsă la „nunta anului” dintre Gina Pistol și Smiley, la brațul unui bărbat. Vedeta, care s-a separat de tatăl fiicei sale anul trecut, ar fi început o nouă idilă cu Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. Cei doi au fost surprinși în mai multe videoclipuri publicate pe rețelele de socializare, unde apăreau constant unul lângă celălalt. Cu toate acestea, nici artista, dar nici bărbatul nu au publicat vreo dovadă clară pe social media, care să le confirme relația. Sore a avut însă și prima reacție oficială legată de acest subiect și, chiar dacă nu confirmă veștile care fac valuri prin presa mondenă, vedeta spune că imaginile vorbesc de la sine.

”Da, s-au speculat, într-adevăr. Ce este de văzut, ați observat. Nu neg. Nu am de declarat nimic. Ce este de văzut, se poate observa. Viața personală rămâne personală, așa cum am făcut întotdeauna, pentru că sunt discretă.”, a declarat Sore, potrivit spynews.

Citește și: Gina Matache s-a împăcat cu fiica sa, Oana. Ce crede acum artista despre noul ginere, Radu Siffredi: ”Voi încerca să rezolv chestiunea în alt mod”

Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale

Anul trecut pe vremea aceasta, Sore dădea pe rețelele de socializare vestea care a surprins toți fanii, vedeta avea să se despartă de tatăl fiicei sale, după aproximativ 8 ani de relație. De atunci însă, aceasta nu a mai oferit alte declarații cu privire la motivul care a produs ruptura, preferând să păstreze aceste detalii departe de ochii lumii.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.r – pe fiica ei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz.”, a scris Sore pe rețelele sociale, la vremea aceea.

VEZI și: „Am făcut prostia asta în tinerețe”. Gina Matache recunoaște că și-a bătut fiica: „Am fost altfel de mamă pentru Oana, lucru pe care mi-l reproșează Delia”

Artista a fost cerută în căsătorie de fostul iubit

Mai mult decât atât, Sore fusese chiar și cerută în căsătorie de bărbat, însă cei doi nu au reușit, în final, să ajungă și în fața altarului. Vedeta povestea în trecut cum nu a fost niciodată atrasă de ideea de nuntă, motiv pentru care acest eveniment nu a fost niciodată pe lista priorităților celor doi. 

”Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem. Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă”, a declarat Sore pentru VIVA!

VEZI și: Divorțul dintre Oana Matache și Răzvan Miheț, intuit din ziua nunții. Carmen Harra, motivul real care a provocat separarea: "Oana pornește cu piciorul stâng în căsătoria cu Răzvan"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel