Sora lui Mircea Badea: Când aflăm lucruri îngrozitoare... ți se pare așa... că nu are cum să ți se întâmple ție. Îmi e foarte teamă chiar și să merg pe stradă

Data publicării:
Naty Badea
Descriere foto: Naty Badea

De groază!

Cam așa a început să fie viața în Italia.

Jafurile de pe străzile din Italia sunt o problemă reală în unele orașe mari, cum ar fi Roma, Milano, Napoli sau Palermo. Dar nu numai acolo! Lucrurile au devenit neplăcute și în orașele mici. Aceste incidente pot varia de la furturi minore până la tâlhării, iar infractorii pot acționa atât individual, cât și în bande organizate.

Orașele italiene, în ciuda frumuseții și atractivității lor turistice, se confruntă cu provocări legate de aglomerația urbană și inegalitățile sociale, care pot contribui la creșterea infracționalității. Străzile aglomerate, piețele și stațiile de transport în comun sunt locuri frecvente pentru furturi și tâlhării, iar turiștii pot fi uneori ținte ușoare pentru hoți.

În ciuda acestor provocări, Italia rămâne o destinație populară pentru turiștii din întreaga lume, iar mulți vizitatori se pot bucura de experiențe frumoase în timpul șederii lor în țară. Cu toate acestea, este important ca vizitatorii să fie vigilenți și să ia măsuri de precauție pentru a-și proteja bunurile și pentru a evita situațiile periculoase în timpul călătoriei lor în Italia.

 

Naty Badea, corespondent Antena 3 CNN din Italia, a vorbit despre ce se întâmplă acolo.

 

„Cred că nu mai este de trăit în Italia. Vreau să vă semnalez un fenomen. Dacă veniți aici ca turiști, să aveți mare grijă! A crescut infracționalitatea până la cer. Sunt jafuri la drumul mare, în plină zi, pe stradă, în locuințe, în magazine. N-am auzit în viața mea să fie atâtea jafuri și furturi câte se întâmplă aici în ultima vreme.

Să vă dau niște exemple: La Roma sau Milano dacă mergeți, să nu vă expuneți nimic de valoare pentru că este posibil ca pentru un ceas, să vă ia cu tot cu mână. Vorbesc de astfel de lucruri care se întâmplă pe stradă”, a zis jurnalista.

 

„Când aflăm lucruri îngrozitoare... ți se pare așa... că se întâmplă departe... că nu are cum să ți se întâmple ție. În Mestre, unde locuiesc eu, un oraș de patru străzi cu cinci străzi, adică este doar un orășel, a fost jefuit un mall. Au intrat hoții cu arme tip Kalashnikov pentru a jefui un magazin cu bijuterii.

În centru, a jefuit magazinul de unde îmi luam eu bomboane. Apoi, patronului unei cofetării la care mâncam eu, i-au luat Rollexul de la mână pe stradă. O domnișoară pe bicicletă l-a „operat”. L-a și dărâmat pe om. Era și mai vârstă. A fost foarte afectat. Se întâmplă în jurul nostru aceste lucruri. În Italia este ceva neimaginabil. La Milano... să aveți mare grijă dacă vă duceți! Mie aproape că mi-e frică să mai ies pe stradă la câte se întâmplă și mi se pare că Italia a devenit un „Vest sălbatic” al anilor 2024. 

La Roma hoții de buzunare sunt la ordinea zilei. N-are nimeni ce să le facă pentru că aici legile sunt superbe. La Roma, medicii, asistentele și tot personalul medical au decis să meargă la cursuri de autoapărare pentru că se confruntă cu foarte multe agresiuni din partea pacienților și din partea rudelor. După părerea mea, lucrurile degenerează într-o manieră scandaloasă aici în Italia, o țară evoluată, organizată și foarte periculoasă. Aveți grijă dacă veniți ca turiști! Mie îmi este foarte teamă chiar și să merg pe stradă”, a mai spus Naty Badea pe Tik Tok.

 

VEZI ȘI: Dani Mocanu a făcut avere pe Tik Tok. Mircea Badea, cel mai tare comentariu:

https://www.spectacola.ro/dani-mocanu-a-facut-avere-pe-tik-tok-mircea-badea-cel-mai-tare-comentariu_37976.html

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Editor Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel