Dani Mocanu a făcut avere pe Tik Tok. Mircea Badea, cel mai tare comentariu

Data actualizării: | Data publicării:
Badea
Descriere foto: Badea

Mircea Badea a avut o reacție după ce a văzut ultimul videoclip al lui Dani Mocanu.

Dani Mocanu a lansat „piesa” - să-i zicem „piesă” - „Președinte”. Manelistul a filmat chiar în dormitorul lui Nicolae Ceaușescu. În acest context, Mircea Badea a făcut un comentariu și a spus că în țara în care toate se scumpesc - auzim acest refren peste tot - românii îi dau donații lui Dani Mocanu pe Tik Tok.

 

„Când vă mai aud că ziceți: „aoleu, s-a scumpit nu știu ce! Săracii români!”, gândiți-vă că Dani Mocanu și alții ca el fac găleți de bani în țara asta unde „s-au scumpit toate”. Înțeleg că Dani Mocanu este de mare succes pe Tik Tok. Românii sunt săraci, dar dau tap tap pe Tik Tok. Românii îi bagă cașcaval lui Dani Mocanu în țara în care s-au scumpit toate”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.

 

3. Sursă foto... (-image----7614728_19771800.jpg)

 

În 2023, Dani Mocanu spunea că a strâns o avere din Tik Tok. El spunea că a câștigat 250.000 de euro.

„Tik Tok mi-a adus foarte mulți bani, nu vă mint. Sunt foarte sincer și transparent, așa că vă spun: de când sunt pe platforma TikTok, am făcut aproximativ 250.000 de dolari. Vorbesc foarte serios”, a spus Dani Mocanu pe TikTok în martie 2023.

 

 

Există mai multe modalități de a câștiga bani pe Tik Tok. Iată câteva dintre ele:

 

Programul Creator Fund TikTok

 

Tik Tok oferă un program numit Creator Fund, care plătește creatorii de conținut pentru videoclipurile lor. Poți solicita să te înscrii în acest program și, dacă ești acceptat, vei primi bani în funcție de performanța conținutului tău și de numărul de vizualizări.

Parteneriate de brand

 

Poți colabora cu diferite mărci pentru a promova produsele sau serviciile lor în videoclipurile tale. Aceste parteneriate pot implica plăți directe, produse gratuite sau alte avantaje.

Live Gifts

 

Dacă ai peste 1.000 de urmăritori pe Tik Tok, poți activa funcția de ”Live" și să ceri urmăritorilor să îți trimită ”cadouri" virtuale în timp ce te uiți în direct. Aceste cadouri pot fi transformate în bani reali.

Vânzarea de produse

 

Dacă ai o bază de urmăritori loială, poți vinde produse sau servicii proprii prin intermediul Tik Tok. Poți promova produsele tale în videoclipuri și să îndrumi urmăritorii către un magazin online sau către alte platforme de vânzare.

Afiliere

 

Poți promova produsele altor companii prin intermediul programelor de afiliere. Atunci când urmăritorii tăi fac achiziții prin link-urile afiliate pe care le oferi, poți câștiga comisioane.

 

VEZI ȘI: Dieta lui Mircea Badea. Cum slăbești garantat:

https://www.spectacola.ro/dieta-lui-mircea-badea-cum-slabesti-garantat_37351.html

 

VEZI ȘI: Mircea Badea a răbufnit când a văzut ce a apărut despre el: Doamne ferește!:

https://www.spectacola.ro/mircea-badea-a-rabufnit-cand-a-vazut-ce-a-aparut-despre-el-doamne-fereste_37546.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel