Sora lui Celine Dion, noi detalii despre starea de sănătate a artistei: „Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze”

Data publicării:
Sursa foto: Celine Dion, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Celine Dion, Instagram

Familia lui Celin Dion este cea care are grijă de artistă, după ce aceasta a fost diagnosticată cu o afecțiune rară.

Fanii sunt, în continuare, extrem de îngrijorați pentru starea de sănătate a lui Celine Dion, după ce aceasta a fost diagnosticată cu un sindrom extrem de grav, denumit și sindromul „persoanei rigide”. În această perioadă, familia artistei îi este alături neîncetat și înceracă pe cât posibil să țină și fanii la curent cu noi actualizări cu privire la starea de sănătate a starului internațional. 

Așa s-a întâmplat și de această dată, când sora vedetei a dezvălui cum a evoluat boala în ultima vreme și cum se simte cântăreața, care spera să revină cât mai curând pe scenă.

Vorbind pentru Le Journal de Montreal, Claudette Dion a declarat că Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, este îngrijită de sora lor, Linda, și că lucrează îndeaproape cu cercetători specializați în această afecțiune rară.

„Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze, dar este important să avem speranță. Sincer, cred că ea are nevoie mai ales de odihnă. Întotdeauna se dă peste cap (n.r. când cântă), încearcă mereu să fie cea mai bună și să fie în vârful jocului ei. Totuși, la un moment dat, când inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva, este important să le asculți”, spune ea, potrivit presei internaționale.

Citește și: Gigi Becali, gest neașteptat la concertul lui Celine Dion. Motivul pentru care latifundiarul din Pipera a plecat după câteva minute: "Zbiară asta în urechile mele"

Celine Dion are încredere în experții de top din domeniu

Claudette a declarat pentru publicație că, deși nu poate vorbi întotdeauna personal cu Celine Dion, primește periodic informații de la Linda.

„Când o sun și este ocupată, vorbesc cu sora mea Linda, care locuiește cu ea, și îmi spune că muncește din greu. Ea ascultă cât mai mult posibil cercetătorii de top din domeniul acestei boli rare”, a spus ea.

În decembrie 2022, Celine Dion a anunțat că a fost diagnosticată cu această afecțiune neurologică rară și incurabilă și că va trebui să își amâne unele dintre spectacolele sale, sperând însă să revină cât mai curând pe scenă, acolo unde iubește cel mai mult să se afle.

VEZI și: Starea de sănătate a lui Celine Dion s-a agravat. Cântăreața abia se mai poate mișca: „Are dureri enorme"

Artista se confruntă cu o afecțiune rară, care nu are leac

„Îmi este atât de dor de voi toți și abia aștept să fiu pe scenă și să vorbesc cu voi personal. După cum știți, am fost întotdeauna o carte deschisă și nu am fost pregătită să spun nimic înainte, dar acum sunt pregătită.”, a spus ea într-un videoclip postat pe Instagram.

„Mă confrunt de mult timp cu probleme legate de sănătatea mea și mi-a fost foarte greu să fac față acestor provocări și să vorbesc despre tot ceea ce am trăit.”, a mai spus ea

Ea a continuat să explice faptul că diagnosticul său este unul care afectează cam una din un milion de persoane, de unde se explică și faptul că nu are leac.

Potrivit Fundației de Cercetare a Sindromului Persoanei Rigide, boala provoacă spasme musculare, rigiditate musculară, durere cronică și anxietate crescută.

În luna mai, Celin Dion a anunțat că își anulează turneul Courage World Tour.

„Cu o imensă dezamăgire, trebuie să anunțăm astăzi anularea turneului Courage World Tour. Îmi pare foarte rău că vă dezamăgesc pe toți încă o dată. Muncesc din greu pentru a-mi recăpăta forțele, dar turneele pot fi foarte dificile chiar și atunci când ești 100%.

Nu este corect față de voi să tot amânăm spectacolele și, chiar dacă mi se rupe inima, cel mai bine este să anulăm totul acum, până când voi fi cu adevărat pregătită să mă întorc din nou pe scenă. Vreau să știți cu toții că nu renunț... și abia aștept să vă revăd!”, le-a transmis atunci Celine Dion fanilor.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel