Sora Deliei, primele declarații în scandalul cu noul iubit: „Deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez”

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Matache rupe tăcerea în scandalul noii sale relații.

Oana Matache, sora Deliei, s-a despărțit de soțul ei Răzvan, bărbatul cu care are doi copii, și a început o relație cu Radu, relație pe care mama vedetei nu o acceptă. Gina Matache a lansat, în mediul online, un adevărat război împotriva noului bărbat din viața Oanei. 

VEZI ȘI: Delia, prima reacție în războiul familiei "Sunt chestii care ne privesc". Ce spune artista despre noul partener al Oanei Matache

Lucrurile au degenerat și, la scurt timp, o țară întreagă s-a pornit împotriva Oanei și noului iubit. Soa Deliei a postat pe Instastory prima sa declarație în acest scandal. 

 

VEZI ȘI: Noul iubit al Oanei Matache îi răspunde mamei vedetei, după acuzațiile făcute: „Se duce puțin în partea de hărțuire. Nu privește pe nimeni ce fac eu sau Oana”


„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal pe care nu l-am început eu, dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez.

Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în ultima vreme și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol, sub orice formă.

În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră.

Acest înveliș de „catastrofă” pus în jurul acțiunilor desfășurate de mine deja devin obositor și tulburător atât pentru mine, cât și pentru copii și persoanele implicate în viața mea.

Nu cred că nimeni are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață, și să o jignească în nerepetate rânduri, în așa hal, așa cum au făcut-o anumite persoane. Îmi doresc foarte mult ca acest scandal să ia final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să-mi trăiesc viața și să-mi educ copiii.

Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației, și nici el, atât cât nici eu nu am permite ca un „personaj problematic” să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei.

Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat, și nici nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de hate general dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică, fără nicio dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar”, a transmis Oana Matache, într-o postare pe InstaStory.

 

Mama Deliei, ajunsă în culmea disperării: „Nu comunică cu nimeni. Mă doare să o văd cum merge în jos”. Noi detalii despre căsnicia Oanei au ieșit la iveală



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel