Sonia Argint, secretul siluetei perfecte, la 39 de ani: „De atâția ani și nu v-ați îngrășat deloc. Ce tot faceți?”

Data publicării:

Sonia Argint, jurnalist și blogger, reușește să-și mențină greutatea de 10 ani, fără prea mari eforturi. Iată secretul descoperit de vedetă.

La 39 de ani, Sonia Argint pare că a descoperit elixirul tinereții, dar și secretul siluetei perfecte. Vedeta reușește să se mențină în formă maximă, fără a ține diete drastice. 


Prezentatoarea TV este pasionată de sporti și și-a creat un stil de viață sănătos, dar din care nu lipsesc răsfățurile culinare.

Într-un interviu pentru VIVA, Sonia Argint a dezvăluit că are momente când mai mănâncă noaptea. De asemenea, din meniul ei nu lipsesc alimentele grase, fiind preferatele ei. Ca sport, preferă activitățile ușoare, care nu implică ridicarea de greutăți sau aparate de fitness complicate.

„Azi, la piață, două doamne m-au întrebat: „De atâția ani și nu v-ați
îngrășat deloc. Ce tot faceți? Iubesc mișcarea și datorită ei mi-am menținut în formă atât fizicul, cât și psihicul. Sportul este un fel de terapie pe care o practic de o viață și zi de zi. Detaliat mi-e greu să spun ce fac, pentru că nicio zi nu arată ca alta. Fac sport de 3-5 ori pe săptămână, alternând pilates, alergarea, sala, yoga, iarna schiez și patinez. Am două mese pe
zi, una în jurul prânzului și cina. Dar mai ciugulesc. Mai ales noaptea… Mănânc multe legume și fructe, iubesc pastele și pâinea, dar fac eforturi să reduc la minimum cantitățile. Îmi plac alimentele grase, gen ulei de măsline, unt, slănină, carne cu un pic de grăsime”, a declarat vedeta pentru revista VIVA.

 


Are măsuri de manechin


Prezentatoarea TV se poate lăuda că este la milimetru de idealul 90-60-90. La 39 de ani, vedeta măsoară 98 de centimentri la circumferința bustului, 67 de centrimetri în talie și 95 la șolduri. Mai mult, ea poartă aceleași haine de acum 10 ani și evită să se cântărească. 

„În acest moment am 89/67/95. Nu m-am mai cântărit de doi ani! Dar încap în haine de acum 10 ani.

Dietele nu au fost niciodată preferatele mele, pur și simplu pentru că nu am fost în stare, sau suficient de motivată, să le țin. Când mi se impune să nu mănânc ceva, fix după aia leșin. Așa că răspunsul este că încerc să mă mențin, fără să mă frustrez. Pentru asta sunt dispusă să fac sport și să fiu atentă la cantitatea și calitatea mâncării pe care o consum. Porții mici, mâncate foarte încet, ca să apuc să simt mai repede senzația de sațietate. De cele mai multe ori nu mă ridic sătulă de la masă, nici nu-mi place acea senzație”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel