Sofia Vicoveanca, devastată de durere după moartea lui Benone Sinulescu. Marele artist a fost aplaudat pentru ultima oară /FOTO

Data publicării:

Benone Sinulescu a fost înmormântat cu onoruri militare și salve de tun. Sute de persoane l-au aplaudat pe marele artist pentru ultima oară. 

Benone Sinulescu a fost condus astăzi pe ultimul drum de un sobor de preoți, cu onoruri militare și în aplauzele a sute de oameni. Marele artist a fost înmormântat la Cimitirul Eternitatea din Arad, iar imaginile de la slujba de înmormântare sunt greu de privit. 


Benone Sinulescu a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni, artiști și oameni care i-au apreciat întreaga carieră muzicală. Cu lacrimi în ochi, sute de persoane l-au aplaudat pentru ultima oară pe cel care i-a înveselit sau le-a alinat suferințele prin melodiile sale.

 

 

 

 

Benone Sinulescu, condus pe ultimul drum de sute de persoane. Primele imagini de la slujba de înmormântare /FOTO


Sofia Vicoveanca, devastată de durere chiar în ziua înmormântării marelui interpret


Sofia Vicoveanca este îndurerată după moartea bunului ei prieten Benone Sinulescu. Marea artistă a făcut declarații emoționate și a vrut să îi transmită un mesaj regretatului artist. 


„Este o zi foarte tristă. Trăim vremuri grele! Daţi-mi voie să vorbesc puţin cu Benone. Benone, prin plecarea ta, ai adâncit amarul pe care-l trăim. Aveam nevoie de îndemnul, de lumina, de vorbele înţelepte, de îndemn înspre mai bine şi înspre frumos.


Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul şi să-ţi ierte păcatele. Somn lin şi, cine ştie, Benone? Poate că într-o zi ne vom regăsi într-o lume neştiută. Veşnică pomenire şi sincere condoleanţe familiei şi nouă tuturor. Dumnezeu să-l odihnească!


Nu am cuvinte să exprim ceea ce se întâmplă! Sunt departe, la Suceava, la Vicov. Fiecare are o amintire frumoasă şi el aşa va rămâne Benone în sufletul meu, aşa cum l-am cunoscut plin de voie bună şi cu îndemn. Nu l-am văzut vorbind de rău pe nimeni. E mare lucru în această lume. Avem nevoie de iertare, de blândeţe, de iubire, pentru că altfel nu reuşim să ieşim la liman.


Benone, te rog să mă ierţi! Dumnezeu să-ţi dea un somn lin, aşa cum meriţi!”, a spus artista, pentru RTV.

 

Citește și: Oana Roman a izbucnit în lacrimi în mijlocul unui restaurant. Amintiri emoționante din perioada copilăriei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel