Oana Roman a izbucnit în lacrimi în mijlocul unui restaurant. Amintiri emoționante din perioada copilăriei

Data publicării:
Oana Roman, captura foto InstaStory
Descriere foto: Oana Roman, captura foto InstaStory

Oana Roman a făcut dezvăluiri emoționante din perioada copilăriei. Confesiuni în lacrimi pe internet. 

Oana Roman traversează una dintre cele mai bune perioade din viața ei. Vedeta a reușit să repare căsnicia cu Marius Elisei și chiar dacă au divorțat cei doi au găsit calea spre împăcare. 


Oana Roman a evadat într-o vacanță pentru câteva zile la munte, acolo unde s-a relaxat alături de Marius și fetița lor. Cei trei au petrecut clipe de vis împreună, dar amintirile au făcut-o pe vedetă să plângă chiar în mijlocului unui restaurant. 


Oana Roman și-a adus aminte de momentele frumoase petrecute alături de tatăl ei, Petre Roman în restaurantul în care a revenit acum alături de soțul și fiica ei. Vedeta s-a emoționat până la lacrimi, mai ales că în ultima perioadă, aceasta nu a avut o relație prea bună cu fostul politician. 


''Restaurantul care mie îmi aduce aminte de niște amintiri absolut minunate pentru că toată copilăria mea când veneam la ski la Predeal, după ce veneam de la ski mergeam cu tata la restaurant să mâncăm o ciorbă caldă și împărțeam o porție de papanași. Este locul în care eu am copilărit și am niște amintiri extraordinare. M-am emoționat până la lacrimi pentru că am amintiri cu ai mei de aici. A fost superb!'', a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.


Oana Roman a fost invitată în cadrul unei emisiuni, acolo unde a vorbit deschis despre relația pe care o are cu tatăl său. Cu lacrimi în ochi, vedeta a spus că a încercat de foarte multe ori să ia legatura cu tatăl său , însă acesta a refuzat de fiecare dată acest lucru.


„De fiecare dată când vorbim, îi spun că vreau să ne vedem. Lucrul ăsta nu se întâmplă. Nu cred că pot eu face mai mult. Nu mai pot. Mi-e greu. Sunt singură. Nu-mi lua bilet să vin acasă în toate vacanțele. Nu își permitea. Mă rog, așa mi-a spus. Știi ce mi-a spus? Nu mai poți? Înseamnă că nu ești în stare. Eu consider că de foarte mulți ani nu mai sunt fata lui Petre Roman. Nu am făcut compromisuri. M-au costat lucrurile astea. Puteam să fiu bogată”, a declarat Oana Roman.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel