Sofia Vicoveanca, motivul pentru care nu a fost niciodată mireasă. Ce legătură are cu înfățișarea ei fizică

Data publicării:
Sofia Vicoveanca, sursa facebook
Descriere foto: Sofia Vicoveanca, sursa facebook

Sofia Vicoveanca a dezvăluit motivul pentru care nu a fost niciodată mireasă. Totul are legătură cu înfățișarea ei fizică.

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. La 80 de ani, artista a mărturisit că nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. Deși a fost căsătorită cu Victor Micu, care, din nefericire, a murit în anul 2003, bărbatul nu a dus-o, însă, niciodată la altar. Sofia Vicoveanca a povestit că nu era prea frumoasă, motiv pentru care a preferat să facă doar cununia civilă.

Mai mult decât atât, artista a povestit că era virgină în momentul în care s-a căsătorit și ea a fost cea care și-a ales partenerul.

“Eu nu am fost frumoasă și nu m-am bizuit pe ce am văzut în oglindă. Mie mi-a făcut bine că am fost mai dură cu mine. Nu am fost niciodată mireasă. Nu-mi pare rău că n-am fost mireasă, pentru că în lumea satului se întreabă dacă a fost mireasa frumoasă și mie mi-a fost frică de asta. Nu mi-a spus nimeni, ci doar așa mi-am zis eu. A fost mai bine așa”, a declarat Sofia Vicoveanca la Pro TV.

 

Sofia Vicoveanca s-a vaccinat împotriva COVID-19

 

Interpreta de muzică populară a mărturisit că s-a vaccinat împotriva virusului ucigaș din China. Mai mult decât atât, Sofia Vicoveanca a dezvăluit și cum se menține în formă la vârsta de 80 de ani. Se pare că munca și stilul de viață sănătos a ajutat-o pe artistă să țină problemele la distanță.

 

“Rețeta la 80 de ani: foarte multă muncă. N-am medic de familie, pentru că sunt sănătoasă. Am medici, dar nu de familie. Am leacuri băbești pentru glas. M-am vaccinat, să știi! Una e când ești pe scenă și alta când ești la evenimente, așa m-am sfătuit cu unul din impresari. Nu beau cafea niciodată, pentru că am tensiunea oscilantă. Am încercat odată să fumez și am crezut că mor și asta pentru că m-a supărat ceva. Dansatoarele mai pipau și am zis să încerc și eu. Nu le am nici cu băutura. Dacă ne întâlnim undeva cu mulți, maximum un păhărel de țuică. În Bucovina sunt multe băuturi”, a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel