Smiley și Gina Pistol, prima fotografie cu chipul micuței Josephine. Fanii s-au distrat copios la vederea imaginii: "Noi trei" / FOTO

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram

Smiley și Gina Pistol au decis să le arăte fanilor chipul micuței Josephine, însă nu oricum, ci într-un mod care i-a amuzat pe internauți.

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, alături de micuța lor Josephine. De când au devenit părinți, cei doi radiază și se declară îndrăgostiți de minunea lor. Chiar dacă au primit des întrebări despre botez și nuntă, cei doi nu au vrut să spună nimic despre cele două evenimente. Cu toate astea, proaspeții părinți au botezat-o pe micuța lor, duminică. 

 

Ce vestimentații deosebite au purtat Gina Pistol și Smiley la botezul fiicei lor, Josephine. Prezentatoarea TV a atras toate privirile/ FOTO

După mult așteptatul eveniment, Gina Pistol și Smiley au decis să îi arate chipul micuței botezate, însă nu oricum, ci într-un mod animat. Cei doi au postat pe rețelele de socializare o imagine în care apar toți trei în variantele unor personaje animate care seamănă foarte mult cu variantele originale. Chiar și așa, fanii au rămas surprinși să vadă cât de frumoasă este Josephine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

 

Gina Pistol a declarat că evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, alături de familie și câțiva prieteni apropiați.

"Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume", a spus Gina Pistol  pentru  A1.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel