Ce vestimentații deosebite au purtat Gina Pistol și Smiley la botezul fiicei lor, Josephine. Prezentatoarea TV a atras toate privirile/ FOTO

Data publicării:
Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa instagram

Smiley și Gina Pistol au atras toate privirile cu ținutele deosebite pe  care au ales să le poarte la botezul fiicei lor, Josephine.

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, alături de micuța lor Josephine. De când au devenit părinți, cei doi radiază și se declară îndrăgostiți de minunea lor. Chiar dacă au primit des întrebări despre botez și nuntă, cei doi nu au vrut să spună nimic despre cele două evenimente. Cu toate astea, proaspeții părinți au botezat-o pe micuța lor, duminică. Cea care i-a dat de gol a fost chiar Andreea Bănică.

Tot ea este cea care le-a mai dezvăluit fanilor câteva detalii de la fericitul eveniment. Recent, Andreea Bănică a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care se afla alături de soțul ei, dar și de Smiley și Gina Pistol. În fotografia publicată de artistă, fanii nu au putut să nu observe ținutele deosebite în care Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița. Atât Gina, cât și Smiley au decis să poarte haine deschise la culoare.  Astfel, artistul a îmbrăcat o cămașă albă, lejeră și o pereche de pantaloni crem, iar Gina Pistol a optat pentru o rochie lungă, superbă, bej, cu motive roșii. 

Cei patru au făcut fotografia într-o ramă foto specială, pe care era inscripționat numele lui Josephine. Andreea Bănică a ținut să transmită și un mesaj emoționant micuței botezate.

„Fericire multa, Josephine!  Ti-a dat Dumnezeu cei mai buni parinti din lume care sa te iubeasca si sa te ocroteasca!  Ne bucuram ca v-am fost alaturi intr-un moment atat de important, @smiley_omul & @ginapistol! ”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

 

Josephine a avut doar o preche de nași

 

În urmă cu puțin timp, Gina Pistol a declarat că micuța Josephine va avea o singură pereche de nași, în ciuda zvonurilor, și că aceștia vor fi niște prieteni de familie.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a mărturisit Gina Pistol pentru playtech.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel