Gina Pistol, primele declarații după ce a botezat-o pe fiica ei și a lui Smiley, în mare secret: "Am avut lacrimi în ochi..."

Data publicării:
Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Gina Pistol, sursa instagram

Gina Pistol a făcut primele declarații, după ce micuța Josephine a fost botezată în mare secret.

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, alături de micuța lor Josephine. De când au devenit părinți, cei doi radiază și se declară îndrăgostiți de minunea lor. Chiar dacă au primit des întrebări despre botez și nuntă, cei doi nu au vrut să spună nimic despre cele două evenimente. Cu toate astea, proaspeții părinți au botezat-o pe micuța lor, duminică. Cea care i-a dat de gol a fost chiar Andreea Bănică.

 

Ce vestimentații deosebite au purtat Gina Pistol și Smiley la botezul fiicei lor, Josephine. Prezentatoarea TV a atras toate privirile/ FOTO

Acum, Gina Pistol a decis să facă primele declarații despre fericitul eveniment. Potrivit acesteia, evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, alături de familie și câțiva prieteni apropiați.

"Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume", a spus Gina Pistol  pentru  A1.ro.

 

Josephine a avut doar o preche de nași

 

În urmă cu puțin timp, Gina Pistol a declarat că micuța Josephine va avea o singură pereche de nași, în ciuda zvonurilor, și că aceștia vor fi niște prieteni de familie.

„Nașul fetiței nu o să fie Adrian Sârbu, ci o prietenă, Diana, cu soțul ei, din Timișoara. Fetița nu o să aibă două perechi de nași sau mai multe, ci una singură”, a mărturisit Gina Pistol pentru playtech.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel