Smiley, secretul succesului în muzică: Toată traiectoria mea artistică s-a petrecut sub ochii publicului

Data actualizării: | Data publicării:
Smiley, foto Instagram
Descriere foto: Smiley, foto Instagram

Smiley a cunoscut succesul încă de la debut, alături de trupa Simplu. Anii au trecut, iar celebritatea artistului a continuat să crească, ajungând astăzi una dintre cele mai populare vedete.

Am putea spune despre Smiley că este un artist complet: cântăreț, prezentator Tv, actor, și lista poate continua. 

De curând, artistul a devenit și tată, adăugând astfel o nouă titulatură în CV-ul său, fără a le elimina pe celelalte. 

Smiley joacă într-o comedie dramatică. Actrița Ada Galeș, despre lecția învățată de la celebrul artist: „Era un lucru pe care îl simțeam și eu foarte tare”

Smiley, confesiuni despre viața de tătic și relația cu Gina Pistol după naștere: „Sunt tatăl tipic care-și laudă copilul”


Smiley continuă să se implice în proiecte interesante și încearcă să devină și o insipirașie pentru tinerii la început de drum. 


În curând, artistul se va alătura unei producții TV care vrea să transforme oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale. Show-ul SuperStar ajunge toamna aceasta la PRO TV. Smiley face parte din echipa juraților, alături de Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams. 

 

Întrebat care este secretul succesului său muzical, artistul a răspuns:

„Eu iubesc muzica și oamenii, sunt recunoscător pentru fiecare zi în care pot face ce îmi place și ce-mi zbiară inima, vorba cântecului. Nu cred că am un secret, tot ce am făcut, am tot povestit, iar toată traiectoria mea artistică s-a petrecut sub ochii publicului, cu dragostea oamenilor la pachet și cu credința că sunt mereu pe drumul potrivit mie pe care nu sunt niciodată singur, sunt cu toți cei care au făcut parte din viața și din evoluția mea: părinți, familie, prieteni, colaboratori, producători, colegi, artiști pe care îi ascult. E un drum plin de oameni, iar fiecare dintre noi este o sumă de urme lăsată de fiecare personalitate cu care s-a întâlnit. Așa că, așa-zisul meu secret este probabil secretul fiecărui om fericit, norocos și împlinit care e recunoscător pentru asta”, a declarat artistul pentru ProTv. 


Artistul este de părere că baza de pe care pornești din familie are un rol deciziv în viitorul fiecăruia. 

„Dacă stau să mă gândesc, valorile și principiile pe care ți le sădește familia în primii ani de viață și, apoi, școala și educatia te pot ajuta să nu te rătăcești niciodată și să nu te îndepărtezi de cine ești tu real, indiferent de opreliști, piedici și tentații. Educația, familia, școala îți desenează acel fir roșu pe care se sprijină coloana vertebrală a oricărui om, indiferent de profesie și drum”, a mai spus Smiley pentru sursa citată. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel