Smiley, confesiuni despre viața de tătic și relația cu Gina Pistol după naștere: „Sunt tatăl tipic care-și laudă copilul”

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa instagram

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Dar anul 2020 a adus schimbări majore în viața cântărețului. A devenit tătic de fetiță și este în culmea fericirii. 

Smiley și Gina Pistol trăiesc clipe de vis alături de fetița lor, Josephine. Cea mică le oferă clipe de neuitat, iar Smiley spune că este un tătic mândru deja. Artistul este fascinat de Josephine și de zâmbetul ei, mai ales că cei doi au momentele lor în care se privesc și se alintă. 


„Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori. Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina care sigur va fi mai obiectivă decât mine. (râde) O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât”, a spus Smiley într-un interviu pentru VIVA


Smiley știe că Gina are mare nevoie de ajutorul lui pentru a fi fericită și liniștită. Acesta și-a propus încă de la început să fie atent cu nevoile vedetei pentru ca aceasta să poată avea grijă la rândul ei de micuța Josephine. 


„Mi-am dat seama că Josephine va fi bine, dacă Gina este bine, liniștită și odihnită. Mi se pare esențial rolul mamei în viața bebelușului și am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi să am grijă de Gina, de starea ei de bine. Eu așa mi-am propus și asta încerc zi de zi, sper să-mi și iasă”, a adăugat artistul. 

 

Citește și: Anamaria Prodan, apariție provocatoare în costum de baie. Cum s-a fotografiat celebra impresară/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel