Smiley, probleme de sănătate. Anunțul făcut de artist, după diagnosticul primit: „Aveți grijă de voi. Îmi cer scuze față de cei ...”

Smiley, foto Instagram
Descriere foto: Smiley, foto Instagram

Smiley a anunțat că se confruntă cu probleme de sănătate și că este nevoit să-și contramandeze toate proiectele din următoarele 7 zile.

Smiley a postat, pe rețelele de socializare, un mesaj, în care își cere scuze față de fani, pentru amânarea concertelor. Artistul se confruntă cu o laringită acută și este nevoit să facă o pauză vocală totală. 

 

„Repaus vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt. Vorba cantecului: “Ne vedem noi!” doar cand… ne vom putea si auzi! Aveti grija de voi!”, a scris Smiley pe Facebook.

 

Smiley, băutura pe care o bea în fiecare dimineață: "În fiecare zi, indiferent la ora care mă trezesc"

Ce avere are Smiley


Smiley se bucură de câștiguri uriașe din toate activitățile pe care le desfășoară în prezent. Artistul încasează aproximativ 100.000 euro pe sezon în cadrul emisiunii „Românii au Talent”, din ultimele contracte publicitare de imagine i-au căzut în buzunare circa 50.000 euro, iar din YouTube, în jur de 10.000 euro lunar, potrivit money.ro.

Și asta nu e tot! Artistul deține și o casă de discuri, care îi aduce în cont sume frumușele. Din 2011 până în 2017, firma a făcut un profit anual de circa 700.000 de euro, iar din 2018 de 820.000 de euro. Anul 2021 a venit pentru afacerea menționată anterior cu sume de patru ori mai mari decât în anul 2020. Casa de discuri a înregistrat afaceri în valoare de 9,13 milioane de lei, profitul lui Smiley fiind de 736.000 de lei din suma totală. Pe lângă acestea însă, se mai adaugă și evenimentele private la care artistul participă.

 

Smiley, adevărul din spatele hit-ului „Oficial îmi merge bine”


Recent, în cadrul unui podcast, Smiley a vorbit despre situația materială pe care o avea înainte de a cunoaște succesul. Artistul spune că mesajele din hiturile de la vremea aceea erau reale, iar nici el sau Alex Velea, nu aveau o situație materială deloc bună. 

„Noi, înainte să facem albumul «Oficial îmi merge bine», nu aveam bani să trecem strada. Piesa «Am bani de dat, am datorii la stat», eu am făcut-o atunci când făceam «Oficial îmi merge bine», care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam. Pe bune, aia cu «crenvurști cu muștar» pe care o zice Alex Velea în «Dincolo de cuvinte» e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada.”, a dezvăluit Smiley, în cadrul podcastului. 

Când a dat de primii bani, artistul mărturisește faptul că și-a cumpărat o pereche de adidași originali, pe care, la vremea aceea și-i dorea foarte mult. 

„O pereche de adidași originali. Pfff, cât de mult mi i-am dorit!  pe o pereche de încălțări. Dar mi-am făcut damblaua. Și ca să îmi și primesc lecția de viață, i-am uitat la sală, după un antrenament, chiar în primele zile de purtare”, a mai spus artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 13 noi 2022, 09:39 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience