Smiley, pregătit să renunțe la porecla care l-a consacrat: „Se va termina și povestea asta”

Data publicării:

Smiley se gândește pe viitor să revină la numele său real, Andrei.

Smiley este cunoscut încă de la debutul său în industria muzicală după această poreclă, care l-a și consacrat. Foarte puțini fani știau pe atunci care este numele său real și că, de fapt, pe el îl cheamă Andrei. Așadar, se pare că totul a plecat de la colegii din trupa în care artistul era atunci, ei fiind cei care l-au poreclit pe solist cu numele de scenă, care a rămas în picioare și ani mai târziu. Totuși, artistul este de părere că într-o bună zi va renunțat de tot la porecla care i-a adus atât de multă vizibilitate și popularitate în muzică, însă până atunci, acesta mai trebuie să-și încânte fanii cu mule alte proiecte, așa cum a făcut-o până acum.

„Nu, nu-mi pare rău, cred că mi s-a potrivit foarte bine porecla asta. M-au întrebat mulți oameni de ce mi-am pus numele ăsta sau de ce mi-am pus numele ăsta de scenă. Și le-am spus că nu mi l-am pus, l-au pus colegii mei de la Simplu și cred că mi se potrivește foarte bine. Nu în toate zilele. Cred că artistul Smiley e o treabă, asemănătoare cu Andrei, dar în multe privințe diferită. Dar m-am gândit să renunț la Smiley, cu totul, la un moment dat. Probabil că se va termina și povestea asta, dar nu curând”, a spus artistul, în matinalul de la Digi FM, potrivit unica.

VEZI și: Gina Pistol trăiește un „minunat greu”, după nașterea fiicei sale. Cum se descurcă vedeta ca părinte

Smiley și Gina Pistol, mai împliniți ca niciodată de când sunt părinți

Venirea pe lume a micuței Josephine le-a schimbat cu totul viața celor doi părinți. Gina Pistol a fost de departe însă cea care a cunoscut o altă viață, după ce a devenit mamă, întrucât a renunțat complet o perioadă la cariera din televiziune, pentru a-și dedica exclusiv timpul fetiței sale și provocărilor care vin în această etapă din viață. 

„Josephine m-a trecut la următorul nivel de iubire, o iubire pe care nu am mai simțit-o până acum și cu siguranță, de când sunt tată, am devenit mai sensibil la tot ce este în jurul meu. Viața de părinte este cu totul o provocare, mai ales la primul copil când totul este nou și când etapele de care ai auzit sau ai citit sunt trăite și simțite personal, însă nu există ceva mai frumos decât ceea ce trăim noi acum.”, a declarat artistul, pentru unica

Citește și: Cum au ales Smiley și Gina Pistol numele pentru Josephine. Artistul a explicat tot: „Fiecare a ales câte unul”

De ce nu o expun public pe Josephine

Chiar dacă extrem de multe persoane publice aleg să-și expună public copiii pe rețelele de socializare, cei doi nu au arătat până în prezent nicio fotografie cu fața micuței. Acest lucru a stârnit curiozitatea fanilor, care i-au întrebat în repetate rânduri despre motivul pentru care au luat această decizie. Astfel, Smiley spune că își dorește ca micuța să aibă parte de propria intimitate, mai ales acum că este la o vârstă fragedă, și vrea ca aceasta să crească precum un copil normal, fără presiunea lumii exterioare.

„Pentru noi, în special, este o provocare să respectăm intimitatea copilului și să-i facem și pe cei din jur să o respecte, suntem deja obișnuiți să facem astfel, este ceva ce ne-am propus de la început, ca Josephine să trăiască precum un copil normal și să poată ea alege, la un moment dat, cât de public dorește să trăiască. Pentru ea, Gina și cu mine suntem doar mama și tata, nu persoane publice, dar, probabil, odată ce va crește îi vom explica și că avem un job interesant și frumos prin care ne cunoaște toată lumea, dar care nu ne face mai speciali față de ceilalți oameni, doar mai cunoscuți.

Noi încercăm să ne bucurăm de tot ce înseamnă statutul de părinți, să fim o familie normală, cu program, griji și bucurii firești așa cum există în viețile oricăror oameni care trec prin această etapă frumoasă”, mai spune artistul, pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel