Gina Pistol trăiește un „minunat greu”, după nașterea fiicei sale. Cum se descurcă vedeta ca părinte

Data actualizării: | Data publicării:

Gina și Smiley trec printr-o perioadă unică din viața lor. Cum apreciază cei doi experiența de părinte.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai reușite cupluri din showbiz, iar acest lucru se observă din opiniile fanilor lor care îi apreciază la nebunie. În urmă cu puțin timp au devenit părinți, iar Gina și-a făcut curaj și a vorbit despre acest lucru pentru publicul său.

Mulți ar spune că a fi mamă este o „meserie”, iar Gina Pistol nu pare a fi foarte departe de această idee, mai ales după declarațiile pe care le-a făcut în ultimul timp.

Vezi și: Greutățile care au făcut-o pe Gina Pistol să se retragă din televiziune: „Toate au dat cu mine de pământ”

Cu toate acestea, ea mărturisește că este unul dintre acele momente grele, dar minunate din viața unei femei, dorindu-și cel mai tare să îi ofere fiicei sale tot ce e mai bun.

De asemenea, ea nu apelează la bonă, dar nici la rude, pentru a-și crește fiica:

„Este cel mai minunat greu pe care îl trăiesc. Pentru că nu este ușor, e greu dacă vrei să îți crești copilul sănătos. Că așa puteam să îl pasez unei bone, la bunici și îmi vedeam de viață.”, a spus ea, potrivit Unica.ro

Vedeta ține să aducă câteva precizări în privința ultimelor sale declarații, pentru a nu fi înțeleasă greșit în ceea ce ține de „ajutorul” primit din partea rudelor. Când este la filmări sau preocupată de viața profesională, Gina apelează la „cineva” pentru a sta cu fiica ei și a lui Smiley.

Vezi și: Pavel Bartoș are o surpriză pentru publicul român. La ce proiect lucrează prezentatorul: „E foarte greu să faci film independent în țara asta”


„Am ajutor, să nu fiu înțeleasă greșit, când am filmări vine cineva și mă ajută, dar atunci când sunt acasă mă joc cu ea, ne îmbrățisăm. Chiar și atunci când sunt acasă nu vreau să-mi ignor copilul. Chiar dacă este greu să joci mereu același joc, să faci același lucru, cred că aceste sacrificii vor face diferența în viitor. (…)”

Neputând să uite „vechea viață”, de dinaintea copilului, Gina menționează că îi mai este dor de „ea”, mai ales că întregul proces al nașterii a făcut-o se schimbe considerabil.

„Chiar acum câteva zile îi ziceam soțului mei că sunt momente în care îmi este dor de mine. Eu sunt în proces de revenire, pentru că se schimbă tot, se schimbă relațiile cu ceilalți, te schimbi tu… dar nu trebuie să uităm de noi, că înainte de a fi mame suntem femei. Încerc să mențin o balanță sănătoasă între a fi mamă și femeie, om.”

Vezi și: Smiley, prins de radar, a rămas fără permisul de conducere pentru trei luni

De asemenea, și Smiley și-a prezentat punctul de vedere în ceea ce ține de creșterea fiicei lor, dezvăluind cel mai greu moment din ultimul timp, ca tătic:

„Cea mai grea perioadă a fost momentul în care am trecut la hrană normală și am renunțat la laptele de la sân. Aia a fost o perioadă grea, ea a fost și răcită un pic în perioada aia. Dar, per total e ok, te descurci.

Nu mi se pare nimic greu, mi se pare că totul face parte din proces și trebuie să le trăiești, să le simți pe toate pentru că eu cred că relația dintre părinți și copii trebuie să fie exact ca o relație de prietenie, trebuie să treci și prin bune și prin rele. Cu cât treci prin mai multe, legătura e mai puternică.”, a spus acesta, potrivit Click!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel