Cum au ales Smiley și Gina Pistol numele pentru Josephine. Artistul a explicat tot: „Fiecare a ales câte unul”

Smiley a dezvăluit cum cei doi îndrăgostiți au ajuns să-i pună fiicei sale numele de Josephine. 

Gina Pistol și Smiley au cunoscut fericirea la un alt nivel, după ce a venit pe lume fiica lor. Cei doi nu doar că formează cuplul ideal, dar sunt un bun reper de luat în considerare și când vine vorba de viața de familie. În ciuda carierelor solicitante pe care ambii le au, blondina renunțând chiar la statutul de prezentatoare recent, aceștia își dedică extrem de mult timp fiicei lor, pe care încearcă să o crească cât mai armonios și echilibrat. Chiar dacă sunt extrem de discreți, când vine vorba de viața de familie, aceștia au decis, în final, să le dezvăluie fanilor care este sursa de inspirația care i-a ajutat să îi decidă numele micuței Josephine.

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a plăcut foarte mult și eu am ales Ana. Noi îi spunem Josephine. Gina a ales numele dintr-o melodie a lui Chris Rea care i-a plăcut foarte mult, iar eu am ales Ana pentru că îmi place mie mult de tot numele ăsta și se potrivește cu Maria”, a declarat Smiley, în cadrul unei emisiuni de televiziune, potrivit cancan.

Citește și: „N-o să fie chiar așa” Ce i-ar face Gina Pistol lui Smiley dacă l-ar prinde cu o altă femeie

Viața de tată l-a schimbat complet

Mai mult, Smiley spune că nu a simțit niciodată bucuria și fericirea de care are parte, de când micuța Josephine a venit pe lume. În acest sens, artistul spune că, fără doar și poate, se află în cea mai bună perioadă din viața sa, când trăiește pe propria piele fericirea absolută.

„Josephine m-a trecut la următorul nivel de iubire, o iubire pe care nu am mai simțit-o până acum și cu siguranță, de când sunt tată, am devenit mai sensibil la tot ce este în jurul meu. Viața de părinte este cu totul o provocare, mai ales la primul copil când totul este nou și când etapele de care ai auzit sau ai citit sunt trăite și simțite personal, însă nu există ceva mai frumos decât ceea ce trăim noi acum.”, a declarat artistul, pentru unica

Citește și: Gina Pistol nu a dat Bacalaureatul. Ce meserie are, de fapt, soția lui Smiley

De ce nu o afișează în mediul online

Toți urmăritorii empatizează cu fericirea celor doi, însă, în aceeași măsură, internauții s-au arătat de-a lungul timpului a fi destul de revoltați cu privire la faptul că cei doi îndrăgostiți au decis să îi ascundă identitatea micuței. Gina și Smiley postează doar poze în care Josephine apare cu spatele, iar acest lucru a trezit multe semne de întrebare. Se pare însă că în spatele acestui gest este și o explicație pe măsură.

„Pentru noi, în special, este o provocare să respectăm intimitatea copilului și să-i facem și pe cei din jur să o respecte, suntem deja obișnuiți să facem astfel, este ceva ce ne-am propus de la început, ca Josephine să trăiască precum un copil normal și să poată ea alege, la un moment dat, cât de public dorește să trăiască. Pentru ea, Gina și cu mine suntem doar mama și tata, nu persoane publice, dar, probabil, odată ce va crește îi vom explica și că avem un job interesant și frumos prin care ne cunoaște toată lumea, dar care nu ne face mai speciali față de ceilalți oameni, doar mai cunoscuți.

Noi încercăm să ne bucurăm de tot ce înseamnă statutul de părinți, să fim o familie normală, cu program, griji și bucurii firești așa cum există în viețile oricăror oameni care trec prin această etapă frumoasă”, mai spune artistul, pentru sursa sitată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 18 sep 2023, 16:01 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience