Smiley, lecție de viață. Cum „a pierdut” primii bani câștigați: „Au costat o grămadă, mai mult decât ar fi trebuit să dau eu”

Data publicării:
Sursa foto: Smiley, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Smiley, Instagram

Smiley a dezvăluit cum a cheltuit o mică avere pe o pereche de încălțări de firmă, chiar la începutul carierei, pe care a reușit să o piardă, în doar câteva zile. 

Smiley este acum un artist de succes, cu o familie frumoasă și deține, din punct de vedere material, cam tot ce și-ar putea dori. Artistul vine dintr-o familie normală, unde nu a cunoscut luxul, însă nici lipsurile. El a dezvăluit că, în copilărie, părinții săi făceau multe sacrificii pentru ca el să nu simtă lipsuri. 

 

„Nu-mi amintesc să fi simțit așa ceva. Sunt dintr-o familie normală, cu viață la bloc, însă niciodată nu ne-a lipsit ceva nici fizic, nici emoțional. Părinții noștri au condus atât de bine lucrurile în viețile noastre, încât chiar simțeam că avem de toate”, a dezvăluit artistul pentru Viva.


Ce a făcut cu primii bani câștigați

Mai mult, artistul spune despre el că este un om cumpătat și că nu cheltuie banii pe extravaganțe. Cei mai mulți bani îi investește în muzică și, ce-i drept, tot de acolo scoate cei mai mulți bani. Smiley și-a amintit și de o lecție importantă pe care a învățat-o chiar la începutul carierei sale. După ce a cheltuit o sumă uriașă pe o pereche de adidași, i-a pierdut. 

„O pereche de adidași originali. Pfff, cât de mult mi i-am dorit!  pe o pereche de încălțări. Dar mi-am făcut damblaua. Și ca să îmi și primesc lecția de viață, i-am uitat la sală, după un antrenament, chiar în primele zile de purtare”, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

Smiley rupe tăcerea despre nunta cu Gina Pistol. Când va avea loc marele eveniment: „Cu acte și fără acte”

Smiley și Gina Pistol, prima apariție de când au devenit părinți: „N-am mai dormit de aproape 2 ani”

 

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în urmă cu un an. Pe 9 martie 2021, micuța Josephine a venit pe lume și le-a schimbat complet viața părinților ei celebri. 

Invitați în podcastul realizat de Gabriel Fereșteanu, Gina Pistol și Smiley au povestit cum arată viața lor acum și cum se descurcă cu creșterea fetiței. 

Gina Pistol este extrem de mândră de fiica ei, despre care spune că se dezvoltă rapid și că îi uimește cu fiecare gest.

„Vorbește, se exprimă, fără cuvinte pe care să le înțelegi, dar se exprimă în felul ei. Spune mama, dada și cântă. Cântă foarte mult”, a dezvăluit Gina în cadrul podcastului. 


„Cântă și dansează așa, la nivelul ei. Dar intonează, note diferite, tonalități diferite. Are preferințe muzicale. Acum, piesa ei preferată e „Adventures of a lifetime”, de la Coldplay. Îi place muzica funk, în trecut i-a plăcut Rita foarte tare, îi place cam tot ce cânt eu. Îmi recunoaște vocea foarte repede”, a completat Smiley. 

 

Smiley, de nerecunoscut. Artistul a renunțat la plete: „A fost subiect de discuție atâția ani”. Motivul pentru care a decis să se tundă FOTO


Ritual de dimineață 


Pentru că Gina se trezește peste noapte să o alăpteze pe micuță, Smiley este cel care se trezește de dimineață și are grijă de fiica lor. 

P„entru că Gina se trezește noaptea și o adoarme la loc, eu dorm buștean și mă trezesc la 7, când se trezește ea și citim cărți, ascultăm muzică, povestim, ne jucăm, ne plimbăm”, a povestit Smiley.


Gina Pistol: Eu n-am mai dormit de aproape 2 ani de zile

Dacă pentru Smiley petrecerea timpului cu cea mică pare o poezie, la Gina lucrurile stau diferit. Vedeta spune că are doi ani de când nu s-a mai odihnit cum trebuie.

„Se trezește des. A avut o perioadă când a fost foarte cuminte, o puneam în pat pe la 8:30 seara și cânta singură, fredona ea, și adormea și dormea până dimineața. Dar, odată cu regresia somnului, cu salturile de creștere, au dat-o peste cap și mi se trezește acum la trei ore. Eu n-am mai dormit de aproape 2 ani de zile, să mă pun în pat și să mă trezesc dimineața”, a mărturisit Gina Pistol. 

Smiley, băutura pe care o bea în fiecare dimineață: "În fiecare zi, indiferent la ora care mă trezesc"


Cum s-au cunoscut Gina Pistol și Smiley

Deși de cunoșteau de ceva vreme, Gina Pistol spune că scânteia dintre ei s-a produs târziu, în cadrului unui eveniment monden la care Smiley venise să cânte.

„Era undeva în Floreasca, era o scenă micuță, petrecerea unei reviste, nu-mi amintesc exact ce revistă, și Andrei cânta acolo. Eu ascultam muzica și Smiley și Simplu și îmi plăcea, doar că nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat la care să mă uit „Mamă, ce partidă bună, pentru că el era într-o relație. Pentru mine, bărbații care sunt într-o relație nu există și mai ales dacă sunt eu într-o relație. Îl vedeam doar ca pe un artist.  

Și acela a fost singurul moment, eram și eu singură, era și el singur, și a fost singurul moment în care m-am uitat la el și am zis „măi, ce mișto e tipul ăsta””, a recunoscut Gina. 


„Ce-i drept, îmi aduc și eu aminte de evenimentul acela. Era un eveniment pentru o revistă. Eu nu prea particip, dar rar, când particip, de mai întâmplă din astea. Adică să mă privească lumea cu alți ochi. Întotdeauna când cânți la evenimente de genul acesta, mondenități din astea, e ceva stingher. Că oamenii vin acolo să socializeze și tu vii și cânți. Majoritatea oamenilor sunt din cerul acesta de entertainment, artiști între ei, entertaineri între ei”, a spus Smiley. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel