Smiley rupe tăcerea despre nunta cu Gina Pistol. Când va avea loc marele eveniment: „Cu acte și fără acte”

Sursa foto: Smiley și Gina Pistol, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Smiley și Gina Pistol, instagram

Smiley a vorbit despre nunta cu Gina Pistol. Cei doi au împreună o fetiță. 

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Din iubirea lor a luat naștere și micuța Josephine. Cei doi sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima dată, iar viața lor s-a schimbat radical. 

Mulți s-au întrebat, însă, când vor ajunge cei doi în fața altarului. Sătul de această curiozitate din partea faanilor, Smiley a ținut să menționeze că nu știe încă când va avea lor evenimentul, însă el și Gina Pistol formează deja o familie și că sunt foarte bine și fără ace. 

Smiley rupe tăcerea despre nunta cu Gina Pistol

„Nu știu ce să zic (n.red. – despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley, pentru un post TV, potrivit Wowbiz.


„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte” a completat Gina Pistol.

Gina Pistol a trecut prin momente grele după ce a născut

Gina Pistol și Smiley și-au făcut pentru prima dată apariția împreună în cadrul unei emisiuni, de când au devenit părinți. Invitați în podcastul Seara după șapte, realizat de Gabriel Fereșteanu la ProFM, cei doi au vorbit despre cele mai dificile momente prin care au trecut, de când familia lor a devenit mai numeroasă, dar și despre faptul că sarcina Ginei a fost ceva extrem de neașteptat, aceștia neavând nicio speranță în acest sens.

"Sarcina Ginei și copilul nostru e o minune, un dar la la Dumnezeu. Noi am primit tot momentul exact ca pe un dar și am tratat fiecare moment și cu bune, și cu rele. Indiferent că am trecut și prin momente de panică, supărări, le-am primit fix cu bucurie. Înainte să fie Gina gravidă, toată lumea ne avertiza la ce să fim pregătiți și, sufletește, m-am pregătit. Eu oricum sunt mai calm, dar mie nu mi s-a părut că a fost dificil.", a declarat Smiley în cadrul podcastului.

Dacă Smiley a privit toate lucrurile cu foarte mult calm, partenera acestuia a avut parte de extrem de multe momente de dezechilibru în această perioadă. Frumoasa prezentatoare spune că nu se mai regăsea în nimic, iar kilogramele acumulate în plus i-au făcut lupta și mai grea.

"Mie mi s-a părut că a fost dificil. Ai avut toată răbdarea din lume cu mine. Erau momente când eram conștientă că exagerez, dar eram conștientă că e hormonal și nu aveam cum să mă controlez. A avut foarte mare răbdare cu mine. Eu mă făceam imensă, aveam 80 de kilograme înainte să nasc și făcea Andrei: "Doamne cât ești de frumoasă" și începeam să plâng, că mă ia la mișto. Eu am ales să vorbesc despre asta pentru că nici cu mine nu a vorbit nimeni și mă uitam la alte mămici și credeam că eu greșesc cu ceva. Pentru femeie este foarte greu în perioada de după naștere. Viața nu este perfectă, sunt nopți nedormite, corpul se reface greu, duci o criză de identitate. Eu aveam momente când nu mai știam cine sunt, acum mă regăsesc ușor, ușor. Uiți cine ești.", a declarat Gina Pistol.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 22 iun 2022, 13:01 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience