Smiley, fotografie inedită cu Gina Pistol și fetița lor. Cum le-a surprins artistul / FOTO

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram

Smiley și Gina Pistol au sărbătorit pentru prima dată Ziua Copiului într-o altă formulă. Artistul și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă.

Zi emoționantă pentru Smiley și Gina Pistol. Cei doi au sărbătorit pentru prima dată Ziua Copilului în rolul de părinți. Artistul și-a luat prin surprindere fanii, după ce a publicat și o fotografie emoționantă cu Gina Pistol și micuța Josephine. Fotografia a strâns mii de aprecieri și complimente din partea fanilor.

Cu cine seamănă fetița lui Smiley. Artistul a descris-o pe micuța Josephine: „Toată sarcina m-am rugat. Are picioarele lungi”

”Mă simt mult mai aproape de copilărie alături de copilul nostru ”, a scris Smiley în dreptul fotografiei postate.

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi își dedică tot timpul pentru micuța Josephine. Mai mult decât atât, blondina a recunoscut că are tot sprijinul din partea artistului. Vedeta a precizat că a avut mare noroc cu acesta, deoarece i s-a părut foarte dificil în primele zile cu cea mică, însă ulterior lucrurile au început să se așeze treptat și să poată face față cu brio oricărei provocări.

Smiley, totul despre metoda care ajută la dezvoltarea creierului copilului. Cum s-a adaptat Josephine

 

„Oricum, mare noroc am cu Andrei. Pentru că îmi este de mare ajutor, se descurcă foarte bine. Are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită. Dacă nu îl aveam pe el, cred că mintea mea o lua grav pe păpușoi”, a dezvăluit Gina Pistol pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel