Smiley, totul despre metoda care ajută la dezvoltarea creierului copilului. Cum s-a adaptat Josephine

Data actualizării: | Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, sursa foto Instagram

Smiley este cel mai fericit tătic din lume. Artistul este un sprijin de nădejde pentru Gina Pistol și caută tot felul de metode pentru dezvoltarea fiicei lui. 

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți de fetiță și sunt foarte fericiți.Chiar dacă perioada de început a fost mai grea, acum cei doi spun că totul decurge de la sine. Ba mai mult, Smiley se implică foarte mult în creșterea micuței și caută tot felul de metode pentru dezvoltarea armonioasă a fiicei sale. 


„Am descoperit programul Nuryl, care este dezvoltat de un muzician. Tipul ăsta a făcut programul pe copilul lui. În timpul ăsta, între 6 luni și 3 ani, i-a pus high information music, ce ajută la dezvoltarea creierului copilului. Adică i-a pus jazz, muzică clasică, experimentală. Am ascultat și eu, este extrem de obositor pentru noi. Sunt numai instrumente muzicale, sunete naturale,  dar muzica jazz sau simfonică are multă informație muzicală și dificilă. Sunt chestii ciudate. Pentru copil – care nu știe cu ce că compare – e normal,  el absoarbe informația asta și îl va ajuta să dezvolte altfel creierul și sinapsele.


Copilul lui, la 5 ani, a dezvoltat auz absolut. Auz absolut înseamnă că el recunoaște armonia instant. Lui îi cânți armonia, el ți-o recunoaște și ți-o și cântă.  Asta e pe partea muzicală, dar până la 7 ani, copilul lui a învățat 5 limbi străine. E o terapie are îl ajută să absoarbă mult mai multă informație. Omul spune: ‘și după ce se nenaște, în momentul în care copilul stă și se joacă, sau doarme, sau îl hrănești, nu contează, tu pune-i muzică acolo, pentru că el va fi atent. Ea s-a conformat, nu a avut nimic împotrivă. Îi punea căștile pe burtică. I-a pus și piesele mele, am experimentat și partra cu valsul. Am încercat, într-o noapte de agitație, și chiar a avut efect”, a povestit Smiley, invitat la podcastul lui Mihai Morar. 


Chiar dacă Smiley spune că la început avea diferite temeri, atunci când și-a ținut pentru prima oară fiica în brațe, toate acestea au dispărut, iar acum nu își mai vede viața fără scumpa lui fiică și fără Gina Pistol.

 

„Pentru copii cel mai important este să aibă părinții aproape și să-i iubească. Eu cred că asta e cel mai important, chiar dacă nu te pricepi la educație, că nimeni nu se pricepe practic. Noi nu ne pricepem cum se crește cel mai bine copilul, când te vezi în fața faptului împlinit, trebuie să o faci”, a adăugat artistul. 

 

Citește și: Irina Rimes, planuri mari alături de iubitul francez. Vedeta își dorește copii: „Mi-am imaginat cum mă împart cu un copil”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel