Cu cine seamănă fetița lui Smiley. Artistul a descris-o pe micuța Josephine: „Toată sarcina m-am rugat. Are picioarele lungi”

Data publicării:
Smiley și Gina Pistol, foto Instagram
Descriere foto: Smiley și Gina Pistol, foto Instagram

Smiley și Gina Pistol o țin departe de ochii publicului pe micuța Josephine. Chiar dacă nu a publicat până acum nicio imagine cu chipul fetiței, prezentatorul de la Românii au Talent și-a deschis fiica. 

Invitat în platoul „La Măruță”, Smiley a dezvăluit câteva trăsături ale fiicei sale. La 2 luni, micuța Josephine nu are culoare ochilor stabilită, așa că nu se știe dacă a moștenit ochoo albaștri ai Ginei sau ochii căprui ai lui Smiley. Un lucru e cert, fetița a moștenit nasul mamei sale. 

 

„Josephine are 2 luni și jumătate. Când am plecat de acasă ne-am jucat, am gângurit un pic, mi-a zâmbit, zâmbetul ăla fără dinți. Pleci de acasă parcă pregătit de orice, poate să se întâmple orice că nu are ce să fie rău.

Piciorul ei e cât degetul meu, are picioarele lungi din naștere. Deocamdată, pentru că nu are culoarea ochilor clară, nu ne dăm seama cu cine seamănă, dar probabil dacă va avea ochii verzi sau albaștri va semăna cu Gina, dacă va avea ochii căprui, cu mine, cel puțin de la nas în sus. Toată sarcina m-am rugat să nu aibă nasul meu. Are nasul mic deocamdată, să sperăm că rămâne așa. Nu are forma nasului meu”, a spus Smiley la ProTv. 

De asemenea, artistul a dezvăluit că fetița este extrem de cuminte și de veselă.


„Mă trezesc un pic mai devreme, la 07:30, 08:00. Suntem foarte bucuroși că dorme noaptea. Nu am avut probleme de genul ăsta deloc, am avut vreo două nopți un pic mai agitate.Atmosfera în casă e pe liniște și pace și mult râs și muzică. E foarte cuminte, veselă. Din când în când vin și bunicii. Acum ne lasă să se obișnuim. O schimb în fiecare zi”, a continuat el.

 

 

Ce metodă de dezvoltare a creierului bebelușului a găsit Smiley

 

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie. Chiar dacă perioada de început a fost mai grea, acum cei doi spun că totul decurge de la sine. Ba mai mult, Smiley se implică foarte mult în creșterea micuței și caută tot felul de metode pentru dezvoltarea armonioasă a fiicei sale. 


„Am descoperit programul Nuryl, care este dezvoltat de un muzician. Tipul ăsta a făcut programul pe copilul lui. În timpul ăsta, între 6 luni și 3 ani, i-a pus high information music, ce ajută la dezvoltarea creierului copilului. Adică i-a pus jazz, muzică clasică, experimentală. Am ascultat și eu, este extrem de obositor pentru noi. Sunt numai instrumente muzicale, sunete naturale,  dar muzica jazz sau simfonică are multă informație muzicală și dificilă. Sunt chestii ciudate. Pentru copil – care nu știe cu ce că compare – e normal,  el absoarbe informația asta și îl va ajuta să dezvolte altfel creierul și sinapsele.


Copilul lui, la 5 ani, a dezvoltat auz absolut. Auz absolut înseamnă că el recunoaște armonia instant. Lui îi cânți armonia, el ți-o recunoaște și ți-o și cântă.  Asta e pe partea muzicală, dar până la 7 ani, copilul lui a învățat 5 limbi străine. E o terapie are îl ajută să absoarbă mult mai multă informație. Omul spune: ‘și după ce se nenaște, în momentul în care copilul stă și se joacă, sau doarme, sau îl hrănești, nu contează, tu pune-i muzică acolo, pentru că el va fi atent. Ea s-a conformat, nu a avut nimic împotrivă. Îi punea căștile pe burtică. I-a pus și piesele mele, am experimentat și partra cu valsul. Am încercat, într-o noapte de agitație, și chiar a avut efect”, a povestit Smiley, invitat la podcastul lui Mihai Morar. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel