Smiley, adevărul despre relația pe care o are cu jurații de la ”Vocea României”: „Cu Tudor mai am discuții aprinse”

Data actualizării: | Data publicării:

Smiley a vorbit despre relația pe care o ar cu colegii săi de la Vocea României.

Smiley este una dintre vedetele veterane ale competiției de talente ”Vocea României”. În acest fel, de-a lungul celor 12 ani de când face parte din acest format, artistul a recunoscut faptul că a avut discuții în contradictoriu cu mai mulți colegi jurați. Întrebat în cadrul unui interviu despre relația pe care o are cu actualii colegi, artistul a mărturisit faptul că lucrurile nu au stat mereu roz. Dacă fanii se puteau aștepta ca iubitul Ginei Pistol să aibă discuții aprinse cu Tudor Chirilă, aceștia nu s-ar fi gândit niciodată ca Smiley să aibă câteva schimburi de replici acide și cu Irina Rimes.

„Cu Tudor mai am discuții aprinse, dar și cu Irina. Da da, e zvăpăiată Irina. Nu știu cu Denis, o să văd că nu-l cunosc ca om, nu știu cum e, dar cred că este bătăios și el, nu cred că se va lăsa așa cu una cu două. Dar și „certurile” asta sunt prietenești. Eu îi respect pe fiecare dintre ei, îi admir și mi se pare că e un grup de antrenori foarte valoros, cu toții avem de dăruit pe scenă niște lucruri, niște posturi, secrete, dacă vrei, niște sfaturi, niște scurtături spre ceea ce își doresc să obțină. Îl știu și pe Tudor, o știu și pe Irina, suntem oameni darnici cu ceea ce știm și ne dorim ca generațiile care vin să beneficieze de ceea ce am învățat noi, așa, pur și simplu. Trebuie să ducă lucrurile mai departe. Muzica românească trebuie să devină din ce în ce mai valoroasă, trebuie să depășească granițele României și să avem artiști din ce în ce mai mulți. Una dintre dovezile vii este chiar Theo Rose care vine din generația următoare și cred că e o voce valoroasă a generației ei”, a mai povestit Smiley, potrivit Ego.ro

Smiley rupe tăcerea despre nunta cu Gina Pistol. Când va avea loc marele eveniment: „Cu acte și fără acte”

Smiley împarte cabina cu Pavel Bartoș

Alt obicei pe care artistul îl păstrează de foarte mult timp este să împartă cabina cu bunul lui prieten, Pavel Bartoș. Cu toate acestea, potrivit sursei citate, prezentatorul de la Vocea României nu are prea mult spațiu, pentru că Smiley are obiceiul de a umple toată încăperea cu fotografiile concurenților din echipa sa. 

„Așa fac. Așa e. Trebuie să îi văd tot timpul, să îmi vină idei, să mă gândesc, să creez momente. Ce să fac? Într-adevăr, am trei sferturi din cabină. Am și cu Josephine destule poze, dar le țin doar pe telefon. Cu ea nu am pus pe pereții cabinei”, a dezvăluit amuzat Smiley pentru sursa citată.

Smiley, băutura pe care o bea în fiecare dimineață: "În fiecare zi, indiferent la ora care mă trezesc"

Ce spune artistul despre plecarea de la ”Vocea României”

Despre poziția lui în cadrul acestui show de talente, Smiley se arată puțin incert. În spirit de glumă, acesta mărturisește că nu știe care sunt motivele pentru care formatul emisiunii l-a ținut pe scaunul de jurat timp de cei 12 ani.

„Habar nu am de ce mă păstrează oamenii ăștia în combinația asta. Rămân aici până îmi găsesc eu altceva de lucru sau mă dau oamenii ăștia afară. Ce să zic?”, a mai spus artistul vizibil amuzat.

Noul juriu de la „Vocea romaniei”. PREMIERĂ! Doi antrenori vor sta pe același scaun



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel