Situație fără precedent la Survivor All Stars. Jador a încălcat regulamentul concursului, lucru care-l poate descalifica din competiție

Data publicării:
Jador, captură video VOYO
Descriere foto: Jador, captură video VOYO

Jador a recurs la un gest extrem de neașteptat la Survivor All Stars.

În cadrul ediției de pe 29 februarie, fanii vor avea parte de o mare surpriză la Survivor All Stars și de o situație fără precedent, care va aduce și urmări destul de importante. Astfel, din imaginile emisiunii care s-a publicat cu o zi înainte pe Voyo, am putut vedea cum Jador a recurs la un gest total neașteptat. Fără să dea vreo explicație, acesta a decis să fugă din tabără și să pătrundă în parametrii unde concurenților nu le este permis. 

„Am uitat să fiu Jador, ego-ul lui Jador era foarte bun, l-am uitat, pentru că-i deranjează pe ceilalți. Pur și simplu nu că nu mă regăsesc, dau tot ce pot, dar parcă nu am ambiția aia maximă. Sunt supărat așa.

Nu știu ce se întâmplă, aveam impresia că plec acasă, cumva nu am mai plecat. Mă gândesc acasă, poate asta e problema, că mă gândesc des acasă.”, spunea Jador, înainte să recurgă la gestul care, cel mai probabil, îi va aduce descalificarea din competiție.

Citește și: Jador i-a lansat acuzații dure lui Jorge la Survivor All Stars: „Ești o rușine, bă. Vrei să păcălești lumea de acasă?”

Zanni îl pune la zid pe artist

Acest gest i-a lăsat pe cei din echipa roșie cu foarte multe semne de întrebare, întrucât nimeni nu a înțeles cum de la atitudinea pozitivă pe care o emana direct, Jador a ajuns să facă un astfel de gest necugetat. Mai mult, Zanni îl critică dur pe solist pentru faptul că a ales să încalce regulile jocului.

„Ce, nu v-ați obișnuit să plece? Pleacă și vine când vrea el. De ce? Pentru că l-au apucat mendrele, figurile de vedetă, el nu e ca tine, e mai sus. El are bani, el e Jador.”, spune Zanni.


„A fost totul dintr-o dată. Era bine, nu avea nicio problemă. A început ziua, avea energie, le vorbea tuturor cu energie, toată lumea era motivată și după ajunge, dintr-o dată, că vrea să plece acasă, a fost un haos. Nu am înțeles absolut nimic din ce s-a întâmplat, pur și simplu n-am înțeles.”, a declarat și Ștefania Stănilă.

Citește și: Zanni, declarații controversate la Survivor All Stars: „Dacă aș putea, i-aș elimina pe toți. Unii sunt inutili în competiție”

Colegii de tabără nu au știut de dispariția sa

Nu doar publicul va fi surprins să vadă cadrele incredibile cu Jador, ci reacția celor din echipa roșie a fost aceeași. Niciunul dintre colegii săi nu știau planul artistului, motiv pentru care au așteptat cu nerăbdare vești din partea producției.

„Întreabă-mă să-ți spun de Jador și nu știu, pentru că nu știu ce s-a întâmplat. A fugit deodată, nu știm ce se întâmplă, nu știm unde s-a dus, a plecat deodată, a fugit. Nu știm nici noi cum să ne mai comportăm cu el, este puțin bipolar. Faptul că fugi de lângă echipa ta, nu dai nicio explicație și toți te căutăm de nebun, asta denotă că e puțin instabil și o să aflăm în curând ce se întâmplă cu el, vedem ce se întâmplă.”, a completat și Andrei Ciobanu.

Te-ar putea interesa și: Adevăratul motiv pentru care Jojo a dat blondul pe șaten: „A fost ciudat. Am fost blondă toată viața”

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel