Sișu Tudor dă de pământ cu Erika Isac, în urma piesei „Macarena”. Ce mesaj a transmis artistul: ”Activism foarte forțat”

Data publicării:

Sișu Tudor a atacat-o dur pe Erika Isac, după ce artista a lansat piesa „Macarena”.

Siși Tudor a făcut o postare pe rețelele de socializare, acolo unde a vorbit despre melodia „Macarena” a Erikăi Isac, cu care artista a ocupat locul unu în trending pe YouTube. Artistul susține că este vorba de un „activism forțat”. 

Sișu Tudor dă de pământ cu Erika Isac, în urma piesei „Macarena”

”Am înțeles chestiunea cu Macarena și e ok...acum vreți să o transformați pe femeie în mare activistă, calmați-vă, liniștit-vă că abia leagă două cuvinte, aaaa și să nu uit, o să avem ocazia să dovedim egalitatea fetelor....ne vedem în tranșee. Practic vă chinuiți să importați toate bolile bătrânului Apus”, a scris Tudor Sișu pe rețelele de socializare.

„Nu are legătură cu chestia asta de bărbați-femei”

Artistul este de părere că pe el, ca și ascultator, l-a deranjat această formă de activism foarțat, astfel că și-a expus părerea sinceră, în fața fanilor, legată de melodia Erikăi Isac. 

”Problema cu activismul care este pus și împins tot mai în față mi s-a părut nelalocul ei și am făcut o remarcă. Nu are legătură cu chestia asta de bărbați-femei. Este vorba de activism foarte forțat, care pe mine ca și ascultător m-a deranjat și am postat pe pagina mea de Facebook. Avem dreptul să ne spunem părerea despre lucruri, acum nu”, a spus Sișu Tudor la Antena Stars.

Sișu Tudor recunoaște că melodia sună foarte bine, însă este vorba de atitudine și de faptul că femeile și bărbații au roluri diferite în cadrul societății. 

”Nu stau să judec calitatea muzicii, a nemuzicii, că pare bine ce face, sună bine, nu am spus nu. A fost vorba de atitudine. Noi, bărbații și femeile avem roluri diferite în cadrul societății noastre, că există excepții întotdeauna, în toate lucrurile există, de aceea se numesc lucruri excepționale. Dacă transformi excepția într-o regulă, atunci devin lucruri regulare, înțelegi? Faptul că există în lume o femeie foarte puternică, care poate ridica 200 de kilograme și să meargă cu ele, nu înseamnă că toate femeile pot face treaba asta. E o chestie excepțională și este foarte bine. Pentru că excepțiile întăresc regulile în general”, a mai adăugat rapperul.

Ce a spus Erika Isac după ce a ajuns cu piesa „Macarena” locul 1 în trending

„Vă mulțumesc. Încă suntem locul 1 în trending. A ajuns numărul 1 în trending o melodie care nu este manea, nu este trap, nu este pop și n-are niciun mesaj comercial. Este exclusiv o piesă socială. Simt de parcă văd lumina de la capătul tunelului. Simt că există speranță. Faptul că această piesă este locul 1 în trending înseamnă mai mult decât faptul că am eu, Erika, o piesă numărul 1 în trending. Faptul că fix această piesă este numărul 1 înseamnă foarte mult”, a zis Erika Isac.

Citește și: De ce a fost înlocuit Anghel Damian la Premiile Oscar 2024. Irina Margareta Nistor: „Am aflat la 00:15, când m-au luat de acasă”

Medicul Vlad Ciurea, motivul pentru care nu este bine să mâncăm mult la prânz. Câte feluri trebuie să avem pe masă

Semnele care îți arată că partenerul și-a pierdut interesul pentru relație. Lidia Fecioru: „Asta înseamnă cu nu îți pasă de celălalt”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel