Semnele care îți arată că partenerul și-a pierdut interesul pentru relație. Lidia Fecioru: „Asta înseamnă cu nu îți pasă de celălalt”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt cele 5 semne care îți arată că partenerul nu mai este interesat de relație. 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” cele 5 semne care îți arată că partenerul și-a pierdut interesul pentru relație.

Partenerul nu-și face timp pentru tine

Primul semn că partenerul de viaţă şi-a pierdut interesul este că nu-și face timp pentru tine, se reține cu prietenii, ar sta mai mult la serviciu, stă pe telefon şi altele asemenea. Unele relații se destramă din lucrurile astea mărunte care se acumulează.

Astfel de persoane caută tot timpul să aibă gașcă, să nu cumva să fie doar cu partenerul, că atunci se diminuează atenția și vezi clar că e o problemă. Doar unul dintre ei se plictisește.

Lipsa romantismului

Un alt semn al distanțării emoționale este lipsa romantismului. Nu mai există romantismul. Uită să mai cumpere o floare, uită să facă complimente, uită să dea atenţie. Gesturile care mențin relația sunt vacanțele scurte împreună, lucruri care atrag atenția.

Partenerul nu te consideră o prioritate

Şi faptul că nu te consideră o prioritate poate fi un semn că legătura dintre voi s-a slăbit. E important dacă partenerul e mai interesat să fie cu prietenii, să se implice în problemele altora, ca și cum tu nu ai avea probleme.

Citește și: Lidia Fecioru, leac pentru stările de panică: "Fiţi atenţi la această vitamină!" Ce poate ascunde agitația din corp

Partenerul care nu se ceartă niciodată

Atenţie la partenerul care nu se ceartă niciodată! Sunt cupluri care se despart în tăcere, care nu s-au certat niciodată dar se despart. Noi spunem că e o familie exemplară, dar în momentul în care nu te zbați pentru o situație înseamnă cu nu îți pasă de celălalt. Când nu te mai cerți înseamnă că nu-ți mai pasă.

Partenerul începe să fie nervos

Dacă partenerul începe să fie nervos, aparent fără motiv, ar putea fi un alt semnal de alarmă. Întreabă-ți partenerul ce-l enervează cu adevărat. Este mai bine să purtați o discuție. Comunicarea deschisă este cheia în astfel de situații. 

Lunile anului în care oamenii sunt tentaţi să-şi înşele partenerul

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru susține că oamenii sunt tentaţi să își însele partenerul în anumite luni ale anului, mai exact în sezonul cald.

„Oamenii sunt tentaţi să înşele atunci când este cald afară. Vin hormonii fericirii. Există o explicație, spre sfârşitul verii, undeva de prin luna august, septembrie începe această tentaţie. În iunie şi iulie, bărbaţii se cam satură de soţiile lor. Şi cam totul pleacă din concediu. Este valabil şi pentru femei, nu doar pentru bărbaţi. În concediu, este important ca femeile să nu-şi cicălească bărbaţii nici acasă şi nici în concediu. Să vină şi să le spună: Cară bagajul! Stai cu copiii! şi tot aşa. Trebuie să-i înţelegem şi pe bărbaţi. Au şi ei o limită până la urmă. Aşa că, aveţi grijă în această perioadă! Obligatoriu, pentru o relaţie de lungă durată, să existe un concediu cu copiii şi un concediu fără.

Sunt foarte mulți care au fost chestionați și au răspuns că după o perioadă de timp, în perioada vacanței de vară au simțit nevoia să găsească pe altcineva. De asemenea, pandemia și-a spus cuvântul, pentru că nu au mai putut pleca și au lucrat de acasă. S-au rupt relațiile cu amantele, respectiv amanții și au fost divorțuri foarte multe, pentru că nu au mai putut pleca de acasă. Imediat după sărbătorile de iarnă, apare iar o perioadă destul de tentantă atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Dacă îți dorești să fii relaxat, atunci lasă-l și pe celălalt relaxat. Nu-l stresa dacă vrei tu să te relaxezi”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel