Sirop natural de tuse. Lidia Fecioru: „Câte cinci linguriţe pe zi, chiar şi înainte de culcare”

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Antena 3
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Antena 3

Lidia Fecioru a oferit un nou leac eficient pentru persoanele ce se confruntă cu virozele de sezon. 

Lidia Fecioru a oferit un leac excelent pentru cei care se confruntă cu tuse, în perioada aceasta, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de pe Antena 3. Extrem de multe persoane care se află în această situație, întrucât vremea schimbătoare, dar și virozele specifice sezonului, provoacă adevărate viroze, unele mai puternice decât altele. În acest sens, bioenergoterapeuta oferă o metodă naturală prin care putem îndepărta complet aceste simptome neplăcute. Ingredientul principal este lămâia. 

"Se ia o lămâie, o spălăm bine cu apă fierbinte ca să îi luăm ceara, apoi o clătim foarte bine, o înţepăm cu o scobitoare, punem puţină apă la fiert, iar când apa clocoteşte dăm drumul la lămâie în apă şi o fierbem cinci minute.

Înainte de a o pune la fiert îi facem câteva înţepături cu scobitoarea. O fierbem cinci minute, o scoatem, o lăsăm să se răcorească, stoarcem sucul din lămâia uşor fiartă într-un pahar, punem două linguri de glicerină şi 200 de grame de miere, amestecăm bine şi punem la frigider.

Adulţii pot lua câte trei linguri pe zi - dimineaţa, la prânz şi seara, copiilor le dăm trei linguriţe pe zi cu o jumătate de oră după masă.

Dacă tusea este foarte puternică le putem da câte cinci linguriţe pe zi, chiar şi înainte de culcare", a explicat Lidia Fecioru, pentru sursa citată.

Te poate interesa și: Băutura care vindecă orice răceală. Lidia Fecioru: „A doua zi nu vom mai avea nimic"

„Este aur curat pentru tuse”

În altă ediție a emisiunii, specialista a oferit un alt leac perfect pentru combaterea tusei. Chiar dacă acesta conține ceva mai multe ingrediente, Lidia Fecioru promite rezultate garantate. 

„Luăm o ceaşcă de lapte, pune o lingurinţă de unt, o linguriţă de miere, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi un gălbenuş de ou.

Este aur curat pentru tuse. Pentru adulţi, se pune şi o linguriţă de coniac", a spus Lidia Fecioru, în altă ediție a Leacului zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Pe aceeași temă: Remediul natural care tratează afecţiunile sistemului nervos: Lidia Fecioru: "Se ia 24 de zile, fără întrerupere"

Leac pe bază de ceapă

Leacurile pentru tuse nu se opresc aici. Într-o altă emisiune, Lidia Fecioru a dezvăluit cum putem prepara dulceața de ceapă, care poate fi administrată atât adulților, cât și copiilor, care se confruntă cu gripa și răceala. Cu ajutorul acestui remediu, specialista promite că vom scăpa de tune în cel mult 4 zile. 

"Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă.

O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore. Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere.

Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari. Se iau de obicei înainte de masă cu jumătate de oră. Tusea trece cam în 3-4 zile cu această soluţie. 

Se ţine într-un borcan de sticlă la frigider sau chiar pe masă", a explicat Lidia Fecioru.

Citește și: "Este aur pentru ficat". Lidia Fecioru, leacul pentru regenerarea celulelor hepaticeGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel