Remediul natural care tratează afecţiunile sistemului nervos: Lidia Fecioru: "Se ia 24 de zile, fără întrerupere"

Data publicării:
Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici
Descriere foto: Lidia Fecioru, captură video Youtube/ Ilinca Vandici

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit remediul natural care tratează afecţiunile sistemului nervos.

Lidia Fecioru a prezentat un nou leac în emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3. De data aceasta, bioenergoterapeutul a dezvăluit remediul natural care tratează afecţiunile sistemului nervos.

"Există la plafar un fel de smoală de mesteacăn. Ea nu este aşa bună la gust, dar este foarte bună pentru organismul nostru.

Această smoală de mesteacăn este foarte bună pentru sistemul nervos, pentru isterii, dar şi pentru piele.

Pe o bucăţică de pâinică punem câte cinci picături. O mâncăm seara, înainte de culcare.

Repetăm asta timp de 24 de zile, fără întrerupere

Smoala de mesteacăn este foarte bună pentru angină cronică, pentru cei care au probleme cu ficatul şi au lichid, dar şi pentru cei care au fel de fel de afecţiuni ale pielii.

Este bună şi pentru cei care au acnee şi au rămas cu semne. Este bună şi pentru cei cu zonă zoster sau pentru cei care au bătături dureroase.", a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

Lidia Fecioru, leac pentru creșterea imunității

Lidia Fecioru a prezentat cum se prepară tinctura pe bază de albine, despre care spune că este foarte veche și că, în trecut, se făcea în nănăstiri. 


"Am un leac foarte interesant şi m-am gândit de foarte multe ori dacă să îl dau sau nu. Şi m-am gândit totuşi să îl dau. Sunt foarte mulţi oameni care cresc albine şi produc miere. Şi ei ştiu, cei care au stupi, că în stup mor albine. Unele mor în mod natural.


Albinele de toamnă, cele care au murit toamna. Vara au strâns tot felul de polen, de la fiecare floare şi aceste albine se pot strânge.

Le lăsăm să se usuce bine, le dăm prin maşina de râşnit sau le putem pune într-un bol şi le strivim cu mojarul. Apoi punem o lingură de praf de albine, la jumătate de litru de vodcă sau un alcool nu mai tare de 40 de grade. Fie că avem o pălincă bună, dar nu cu ţuică mai slabă de 40 de grade. Le lăsăm două săptămâni la întuneric. Din când în când mai agităm.

Se pune în sticlă de sticlă, nu în plastic. Şi începem să luăm câte 15-20 de picături, de trei ori pe zi, după masă la o jumătate de oră.

Întăreşte vasele de sânge prevenind accidentele vasculare, vindecă adenomul hipofizal, frigiditatea şi prostata. Şi ridică imunitatea organismului.

E foarte veche, se făcea la mănăstiri.

Faceţi această tinctură cum e tinctura de propolis", a explicat Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii de la Antena 3.

Lidia Feicoru, leacul care vindecă și calmează tusea

"Pentru că toată lumea este răcită, voi da un leac pentru tuse.

Luăm o ceaşcă de lapte, pune o linguriţă de unt, o linguriţă de miere, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi un gălbenuş de ou.

Este aur curat pentru tuse. Pentru adulţi, se pune şi o linguriţă de coniac", a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Dulceața de ceapă, leac pentru tuse

În altă ediție a emisiunii de pe Antena 1, Lidia Fecioru a prezentat un alt leac, tot pentru tuse. De data aceasta însă, este vorba despre dulceața de ceapă , care te scapă de tuse în doar câteva zile. 

"Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă.

O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore. Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere.

Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari. Se iau de obicei înainte de masă cu jumătate de oră. Tusea trece cam în 3-4 zile cu această soluţie. 

Se ţine într-un borcan de sticlă la frigider sau chiar pe masă", a explicat Lidia Fecioru, în altă ediție a emisiunii „Adevăruri Ascunse”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel