Singura dorință pe care Irinel Columbeanu o are pentru 2023: „Vreau să o revăd oriunde”

Data actualizării: | Data publicării:
Irinel Columbeanu, foto Facebook
Descriere foto: Irinel Columbeanu, foto Facebook

Irinel Columbeanu a intrat în Noul An cu o mare dezamăgire, pe care speră că o va „vindeca” cât de curând. 

Irinel Columbeanu avea planuri mari pentru anul acesta. Fostul om de afaceri avea de gând să-și petreacă Revelionul alături de fiica sa, în America, însă totul s-a anulat. În acest sens, fostul soț al Monicăi Gabor a povestit cum și-a petrecut sărbătorile într-un restaurant din zona în care locuiește, dar a dezvăluit și motivul pentru care a renunțat la bradul de Crăciun, anul acesta. De asemenea, Irinel Columbeanu și-a amintit și de perioada sărbătorilor petrecute în copilărie. 

„Încă nu, sunt prea apropiate între ele aceste două evenimente.

Crăciunul l-am petrecut într-un local aici în Cosmopolis, unde locuiesc. În micuțul apartament unde locuiesc eu, nu prea mai e loc și pentru un brad, poate doar un brăduț artificial, însă ce e artificial nu-mi place, mai bine fără.

Atunci când le-am sărbătorit, în ultimul decembrie al anului 1970, cu alți copii de vârsta mea (13 ani), părinții mei, având încredere să-mi dea pe mână vila unui coleg de-al tatălui meu, la Institutul de Petrol și Gaze din Ploiești. Încrederea mi-a plăcut și m-a mișcat. Crăciunul era destul de rigid. Cel mai mult îmi plăceau preparatele tradiționale din carne de porc.”, a dezvăluit omul de afaceri, pentru FANATIK.

Poate te interesează și: Monica Gabor a confirmat căsătoria cu Mr. Pink. Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

 

Cea mai mare dorință a lui Irinel Columbeanu

Dacă Irinel Columbeanu spera să-și petreacă anul acesta sărbătorile alături de fiica sa, se pare că invitația din partea fostei soții nu a venit, motiv pentru care bărbatul a rămas în România. Totuși, acesta a intrat în 2023 cu dorința arzătoare de a-și revedea fiica cât mai curând. 

„Vreau să o revăd oriunde, pe fiica mea Irina. Învață din răsputeri. Sper că (învață, n. red.) ambiția și cu siguranță empatia față de semenii noștri.”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Citește și: Irinel Columbeanu: "Îmi plac tot femeile tinere! Să fie de 18 – 20 de ani, să fie tinere"

 

Cum a hotărât să o lase pe Irinuca în America

Chiar dacă acum suferă extrem de mult după Irinuca și ar da orice să o vadă, în urmă cu câțiva ani, Irinel Columbeanu lua una dintre cele mai dificile decizii in viața sa. Acesta a decis să-și lase fata să locuiască cu mama sa, peste ocean, chiar dacă el fusese cel care a obținut custodia. Fostul om de afaceri a trecut peste propria dorință și a decis să facă ce a considerat a fi mai bun pentru fetiță.

"Ceea ce, dintr-odată, îl izbi fu conștientizarea diferenței între cele două lumi, cea de acolo, în America, a permanentei accelerări a căutării și aplicării noului în toate domeniile, și cea de aici, din România, unde niciun doctor n-ar fi operat-o cu un consimțământ parental transmis în acest fel din străinătate, unde dacă vrei să candidezi undeva, la orice alegeri, ca să fie oficial andorsate semnăturile susținătorilor tăi trebuie neapărat să fie prezentate acelea pe hârtie „în original“.

Eventual într-o căsuță de tabel și, dacă mai sunt unele și false (că doar se vând, i se oferiseră și lui acum 6 ani, cu prețul pe mia de semnături), „lăsați, mai vedem noi“, „totul se-aranjează“. Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă, și după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles, când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

— Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK.", a mai povestit Irinel în cartea sa, potrivit playtech.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel