Kamara, motivul pentru care nu primește pe nimeni în casă, în ziua de Crăciun. De ce a luat artistul această decizie

Data publicării:
Sursa foto: Kamara, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Kamara, instagram

Kamara a dezvăluit motivul pentru care nu va primi pe nimeni în casă, în ziua de Crăciun. 

Kamara se numără printre cei mai îndrăgiți artiști. Cântărețul a trecut prin momente grele, de-a lungul timpului, din cauza problemelor de sănătate cu care se cofnruntă fiul său, Leon. Într-un interviu recent, Kamara a dezvăluit ce planuri are de sărbători, dar și care este motivul pentru care nu vrea să invite pe nimeni la el acasă, în ziua de Crăciun.

Kamara, motivul pentru care nu primește pe nimeni în casă, în ziua de Crăciun

Artisul a declarat că vrea să petreacă timp doar cu fiul său, motiv pentru care, în ziua de Crăciun nu a invitat pe nimeni la el acasă. Kamara a precizat că nu vrea ca cineva să-i invadeze spațiul personal în această zi. 

„Nu am nicio superstiție. Prefer în general să nu se știe unde stau, să nu între nimeni în spațiul meu intim, măcar acolo să fiu, linistit, e oaza mea de liniște și acolo prefer să nu mă cunoască nimeni în casa mea. În camera lui Leon nu intră nimeni în afară de mine și mama lui când vine pe la mine.”, a declarat Kamara, pentru Antena Stars.

Cât despre planurile de sărbători, Kamara a mărturisit că va fi pe scenă.

„De mâine încep treaba cu multe concerte, cu deplasări. Mă prind ocupat, ceea ce e bine. Mâine am trei concerte la munte, iar apoi o să am o zi pauză și tot așa. De Revelion cântări, tot așa o să o ținem. Să începem anul cu dreptul, pregătim piese noi.”, a mai spus artistul.

Kamara, despre chinul prin care trece fiul său

Leon a fost diagnosticat la naștere cu o boală grea. Acesta trebuie să meargă anual  la operație, în Barcelona, iar costurile sunt enorme. Fiul artistului a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, însă mai are de făcut alte 10 operații, până când va împlini vârsta de 18 ani.

”În fiecare an, până la 18 ani, trebuie să mai facă o astfel de intervenție chirurgicală, de alungire a mușchilor, pentru a nu i se curba oasele”, ne-a declarat celebrul solist, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Kamar este convins că fiul său se va face bine, mai ales că este foarte ambițios și dă semne de recuperare. 

”Sunt îmbunătățiri, Leon stă în fund, dar și în genunchi, reușește să-și păstreze echilibrul. Face terapii la București, în fiecare zi, dar mergem și la ședinte de kinetoterapie, mai intensive, la Timișoara. Până la 18 ani, mai trebuie, în fiecare an, câte o operație de alungire de mușchi, pentru că el crește, are puseu de creștere, iar dacă oasele se lungesc, mușchii rămân scurți, pun presiune pe oase și oasele se strâmbă”, a spus Kamara, în exclusivitate pentru Ego.ro

Fiul lui Kamara nu e încă înscris la școală: ”Poartă scutec și nu poate să scrie, mânuța nu e funcțională”

”Cu școala, mai avem niște evaluări de făcut, să vedem la ce nivel este, a făcut cursuri acasă, până acum, cu bonele lui, una educatoare, alta învățătoare. Căutăm să îl băgăm în sistem, dar nu poate sta la școală, în bancă, încă poartă scutec, nu poate să scrie, mânuța nu e funcțională, apucă greu lucrurile. Sunt convins însă că, atunci când va fi mare, va fi pe picioarele lui”, a mai declarat Kamara pentru sursa citată mai sus. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel