Mihai Voropchievici, previziuni NUMEROLOGICE pentru 2023: „În anul 7, Universul face în aşa fel încât să ne trimită nişte...

Data publicării:
Mihai Voropchievici, captură video Antena 3
Descriere foto: Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Mihai Voropchievici a vorbit despre influența numărului 7 în anul 2023.

Invitat în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici a prezentat previziunile numerologice pentru anul 2023. 

Horoscop rune 19-25 decembrie 2022, cu Mihai Voropchievici. O zodie dă lovitura. Schimbări majore pentru Tauri


"Am ajuns în cel de-al şaptelea an. Noi am debutat într-un an unu cu emisiunea. Acum facem chiar şapte ani.

În anul 7, Universul face în aşa fel încât să ne trimită nişte linişte. Este anul în care începem să ne întoarcem cu 7 ani în urmă. Este un an de bilanţ intim.

O să ne dăm seama unde am greşit. Avem nişte aduceri aminte. Ne vin toate în cap. Dumnezeu te ajută să-ţi fie tot ţie bine. Ne uităm chiar şi la latura afectivă. 


Apar şi mici divergenţe între semeni. Cei care au copii, se gândesc dacă au făcut tot ce au putut pentru ei. Se dezvoltă în copii şi dorinţele părinţilor.

Copiii au acum o altă viziune asupra vieţii. Vor face analiză şi reculegere undeva. Este anul în care vrând ne vrând trebuie să ne apropiem mult mai mult de spiritualitate.

Este un an al spiritualităţii. Nu înseamnă că trebuie să mergem la biserică zi de zi, dar trebuie măcar să citim.

Forţa divină este cu noi în acest an. Ne face să devenim puţin mai buni. Să vedem ce se întâmplă în jurul nostru. Dacă avem mai mult, să dăm şi celorlalţi. O să simţim prezenţa forţei divine.

 

Începem să ne şi spovedim mai mult. O să vedeţi ce fluenţă de oameni va fi în curtea bisericii. Vom fi mult mai apropiaţi de acasă şi de divinitate.


Atât timp cât suntem sub oblăduirea Maicii Domnului şi a Mântuitorului, nu ne poate fi rău în acest an 7. Răul ni-l facem chiar noi. Cu ale noastre gânduri.

Toată lumea se gândeşte la rău. Să nu mai gândim aşa. Să nu mai fim tensionaţi.

Anul 2023 este un an de pace. Pacea, totuşi, se apără cu sabia-n mână. Noi trebuie să luptăm pentru pace.

Un an 7 este an de pace, să ne dorim să avem pace şi să facem tot ce putem pentru asta.

Anul 2023 nu va fi mai uşor ca 2022. Anul viitor este an karmic. Este anul în care conlucrează şi Dumnezeu Tatăl şi Dumnezeu Fiul. 

Cei care simt că au făcut lucruri care nu ar fi trebuit, să îşi ceară iertare. 

În 2023, banii vin din două oportunităţi. În prima şi în a doua jumătate a anului.", a mai spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.

Horoscop rune, luna decembrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care stă excelent cu banii toată lunaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel