Simona Trașcă, amenințată cu moartea de fostul iubit: „Își făcea planuri să primească mai puțini ani de pușcărie”

Data publicării:
Captură video: YouTube/WOWnews
Descriere foto: Captură video: YouTube/WOWnews

Simona Trașcă a fost invitată în cadrul emisiunii „Online Story”, unde a făcut mărturii cutremurătoare din relația cu fostul iubit.

Simona Trașcă a fost invitată în cadrul emisiunii „Online Story”, unde a vorbit despre coșmarul trăit cu fostul iubit. Fosta asistentă TV a mărturisit că a trăit într-o relație toxică, iar bărbatul a vrut să o omoare de mai multe ori. Aceasta a povestit că fostul iubit își făcea planuri, astfel încât să primească mai puțini ani de închisoare.

„Fostul meu iubit a vrut să mă omoare de mai multe ori, își făcea planuri cum să mă omoare și să primească mai puțini ani de pușcărie, dar cu Dumnezeu nu se pune nimeni. Își făcea planuri, mi-a spus de două ori când era treaz, fără să bea, fără să ne certăm. Am simțit chestia asta. Intuiția nu m-a trădat niciodată, dar am simțit că nu o să-i permită Dumnezeu să-mi facă ceva.

Îmi era frică să adorm. A fost o relație urâtă, am făcut atacuri de panică, am luat niște pastile să dorm. Imediat după ce am terminat relația am renunțat la acele pastile. A fost doar o perioadă din viața mea, cât am fost cu el. În rest, eu nu iau pastile. Luam niște pastile care mă amețeau”, a spus Simona Trașcă, în cadrul emisiunii „Online Story”.

Te-ar putea interesa și: Maria Constantin a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista: „O să fiu bine, sunt sigură”

Te-ar putea interesa și: Alin Oprea, în lacrimi, după 4 ani de la divorțul de Larisa Uță. Cât de mult l-a afectat infidelitatea fostei soții: „Am sunat-o și mi-a spus că a avut doi”

„Eu am pus punct acelei relații. Am crezut că am făcut preinfarct”

Fosta asistentă TV a trăit împreună cu fostul iubit timp de doi ani. La un moment dat a început să se simtă rău din cauza certurilor constante, iar asta a făcut-o să pună punct relației toxice. 

„Am stat 2 ani în această relație toxică. Ne-am certat, a fost foarte urât. Nu știu ce mi-a făcut, pentru că eram în ceață tot timpul, pot să spun că nu eram eu. Și prietenele mele mi-au spus că nu mai eram eu. Nu se putea vorbi cu mine foarte clar. Acum am bătut recordul, sunt singură de un an și ceva. Îmi este foarte greu să mă mai apropii de cineva. Eu care toată viața mi-am dorit să fiu în relație și când eram singură sufeream, că mie nu îmi place singurătatea, că eu eram după iubire, după dragostea aia mare.

Acum sunt invers, mă simt extrem de bine singură, nu-mi place să am mare contact cu cineva. Am început să mă mai liniștesc, cred că am avut nevoie de o perioadă de vindecare, care se pare că a durat  mai mult, un an și ceva. Am început să mă simt mai bine acum. Eu am pus punct acelei relații. Am crezut că am făcut preinfarct. Deja făceam niște atacuri de panică foarte mari. Am stat vreo 40-50 de minute pe canapea într-o parte și am avut gura încleștată. Nu am putut să țip după ajutor. Nu am putut să mă mișc. Eram toată amorțită”, a mai mărturisit Simona Trașcă, în cadrul emisiunii „Online Story”.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit prezentatorul TV: „Asta lipsea”

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu a rupt tăcerea și a spus motivul din spatele despărțirii de Ioana Ignat: „Am încercat tot”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel