Alin Oprea, în lacrimi, după 4 ani de la divorțul de Larisa Uță. Cât de mult l-a afectat infidelitatea fostei soții: „Am sunat-o și mi-a spus că a avut doi”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Kanal D Romania
Descriere foto: Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Alin Oprea, unul dintre membrii fondatori ai trupei Talisman, a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a făcut mărturisirii dureroase despre infidelitățile fostei soții, Larisa Uță.

Alin Oprea și Larisa Uță au format unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbizul românesc. Cei doi anunțau în 2020 că divorțează, după 22 de ani de căsnicie. Alin Oprea și Larisa Uță s-au acuzat reciproc de infidelitate. În timp ce Larisa Uță susținea că a fost trădată, artistul declara că a aflat de la DIICOT de infidelitatea fostei soții. Telefoanele celor doi au fost monitorizate timp de 5 ani, deoarece cântărețul avea o firmă de organizare evenimente și intra în contact cu diferite persoane.

„În momentul în care dosarele s-au clasat, am fost întrebat dacă vreau să ascult. Când am mers acolo, a căzut cerul pe mine. Mi s-a făcut rău, am mers la spital, am stat câteva ore la perfuzii. Mi-am mai revenit și am tăcut. Apoi, când mi-am suspectat soția de o nouă infidelitate la Londra, am cedat și i-am spus că știu totul despre infidelitățile ei anterioare”, spunea Alin Oprea în urmă cu ceva timp.

Alin Oprea, în lacrimi, după 4 ani de la divorțul de Larisa Uță. Cât de mult l-a afectat infidelitatea fostei soții: „Am sunat-o și mi-a spus că a avut doi”

Invitat în cadrul emisiunii  „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Alin Oprea a mărturisit că după ce a aflat că a fost înselat a sunat-o imediat pe fosta soție pentru a-i confirma. Deși spera și credea că nu este adevărat, fosta soția i-a spus că l-a înselat de două ori și că le va spune și celor doi copii ai lor, Mellisa și Andrei. Cu toate acestea, el a spus că nu e nevoie să afle copiii și a ascuns infidelitatea fostei soții timp de doi ani.

„Doi ani (n.r. a ascuns infidelitatea soției). Practic nu am crezut când am aflat asta. Când am auzit convorbirile, eu nu am crezut și mi-am dat seama că nu doar un vis mi s-a spulberat, ci și familia mea și că, din acel moment, după ce am aflat, cu o probabilitate de 100% nu voi putea merge mai departe, dar am ales să ascundem acest moment. Ea mi-a recunoscut atunci.

Am sunat-o și mi-a spus că a avut doi și așa mai departe, dar mi-a spus «Uite, o să le spun și copiilor». I-am zis că nu trebuie să le spună copiilor, că nu e cazul. Am acceptat foarte greu asta, pentru că eu am crezut în femeia asta, nu am iubit-o în adevăratul sens al cuvântului, nu a fost femeia vieții mele, dar am respectat-o și am avut încredere totală în ea”, a mărturisit Alin Oprea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu a rupt tăcerea și a spus motivul din spatele despărțirii de Ioana Ignat: „Am încercat tot”

„Fetița noastră împlinea 18 ani pe data de 2 august 2020 și am stabilit de comun acord ca până atunci să fie liniște”

Artistul a mărturisit că a preferat să țină totul ascuns pentru că fiica lor împlinea 18 ani și nu voia să-i strice majoratul. Cu toate acestea, în cele din urmă s-a aflat.

„Fetița noastră împlinea 18 ani pe data de 2 august 2020 și am stabilit de comun acord ca până atunci să fie liniște, să putem sărbători majoratul fetei și abia atunci să demarăm procedurile de divorț, ca să nu-i stricăm copilăria, pe care, oricum am stricat-o. A început acel tsunami chiar cu o lună înainte de ziua fetei, că să mă nu mă pot bucura nici de acest lucru”, a mai declarat Alin Oprea, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit prezentatorul TV: „Asta lipsea”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel