Maria Constantin a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista: „O să fiu bine, sunt sigură”

Data publicării:
Captură video: Instagram/Maria Constantin
Descriere foto: Captură video: Instagram/Maria Constantin

Maria Constantin a ajuns de urgență pe patul de spital! Artista se confruntă cu probleme de sănătate.

Maria Constantin este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Ea este foarte activă Instagram, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Artista își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, chiar dacă veștile nu sunt tot timpul cele mai bune. De această dată, Maria Constantin a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate, iar din acest motiv a ajuns la spital. 

Te-ar putea interesa și: Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit prezentatorul TV: „Asta lipsea”

Maria Constantin a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artista: „O să fiu bine, sunt sigură”

Maria Constantin trece prin momente dificile. Artista a ajuns de urgență pe patul de spital, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Aceasta a postat pe pagina sa de Instagram un videoclip în care apare cu branulă la mână, explicându-le fanilor săi că a făcut bronșită. Deși recunoaște că a încercat să se trateze singură acasă cu medicamente, boala a persistat. Cu toate acestea, artista este optimistă și spune că va trece cu bine de această perioadă dificilă cu ajutorul lui Dumnezeu.

„Dragii mei, așa e când crezi că o bronșită se poate rezolva acasă, cu medicamente și, până la urmă, fac ce fac și tot la urgențe ajung, dar vă țin la curent. O să fiu bine, sunt sigură. Doamne Doamne e cu mine!”, a spus Maria Constantin, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu a rupt tăcerea și a spus motivul din spatele despărțirii de Ioana Ignat: „Am încercat tot”

Maria Constantin, detalii cutremurătoare din căsnicia cu Marcel Toader

Maria Constantin și Marcel Toader au trecut printr-un divorț tumultos în urmă cu 7 ani. Deși lucrurile păreau să meargă perfect între cei doi, căsnicia cu omul de afaceri i-a adus multă suferință, după cum a mărturisit chiar artista în urmă cu ceva timp.

„Multă lume o să spună că el a ieșit pe la televizor, iar eu nu am vrut, pentru că domeniul meu este de muzică populară, sunt artist. Mi-am dorit din tot sufletul meu să nu mă bag într-o asemenea mizerie, cacealma. Era o perioadă în care oamenii erau plătiți să se ducă la televizor. Spuneau tot felul de lucruri despre persoana cealaltă, venea și persoana cealaltă, primea o altă sumă, spunea și ea. Toată lumea era fericită. Eu nu am vrut lucrul acesta, câștig foarte bine din meseria pe care o am.

Nu îmi doream ca eu să merg și să mă bag într-un scandal în care nu îmi era locul. Nu voiam să spun lucruri despre omul lângă care am trăit și lângă care am petrecut o perioadă frumoasă din viața mea, după care nu a mai fost frumoasă. S-a transformat în cea mai urâtă perioadă din viața mea.Oamenii să nu creadă că nu eram afectată. Asta este altă parte că eu ajungeam acasă și umpleam perna de plâns și îmi doream să nu mă mai trezesc a doua zi”,  mărturisea Maria Constantin în emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”.           

Te-ar putea interesa și: Andreea Liptak a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la pupitrul știrilor Pro TV: „Mi-a fost rușine de rușinea lor”   



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel