Simona Pătruleasa, secretul siluetei, la 47 de ani: „Când eram mai tânără, nu eram atât de preocupată”

Data publicării:
Simona Pătruleasa, foto Instagram
Descriere foto: Simona Pătruleasa, foto Instagram

Simona Pătruleasa a dezvăluit cum se menține în formă.

Simona Pătruleasa este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. La 47 de ani, prezentatoarea TV continuă să afișeze aceeași siluetă impecabilă. Vedeta spune că nu a avut mereu grijă de fizicul ei și că, în trecut, nu acorda prea multă atenție ritualurilor de îngrijire. După ce a împlinit 45 de ani, vedeta a început să fie mai atentă la dietă, să facă sport și să utilizeze tratamente pentru ten.


„Mă preocupă foarte tare fizicul, pentru că, de la o vârstă, nu ai încotro. Trebuie să te ocupi mai mult de tine. Când eram mai tânără, nu eram atât de preocupată, poate și pentru că era vârsta, mi se părea și că pierd timpul. Nici acum nu îmi face plăcere să stau ore întregi prin saloane și așa mai departe, pentru că trebuie să stau foarte mult cu Ingrid, petrec foarte mult timp cu ea și atunci, timpul meu este limitat. Dar, când este ea la școală, am grijă și de mine”, a declarat Simona Pătruleasa pentru Wowbiz. 


Face sport în fiecare zi

Vedeta și-a format acum o rutină din care nu lipsesc sportul și grija pentru piele. Face sport zilnic și are grijă ca tenul ei să fie curat înainte de culcare. De asemenea, ea este atentă și la alimentație. 

  „Fac sport în fiecare zi. De când cu pandemia, am cam oprit mersul la sală, dar am acasă tot ce îmi trebuie și fac acasă tot ce se poate. Nu adorm niciodată fără să mă demachiez și ca orice om normal, folosesc creme. Am descoperit, într-adevăr, de la o vreme, un tratament foarte bun, care funcționează. Asta nu înseamnă că fără puțin sport sau program la alimentație, face minuni. Am grijă la ce mănânc, dar nu fac chestii wow. Exact cum am zis mai devreme, a trebuit să încep să fac, pentru că de la 45 de ani încolo, e nevoie de mai multă atenție.”, a mărturisit Simona Pătruleasa pentru sursa citată.

 

S-a îngrășat 12 kilograme în timpul sarcinii

În urmă cu ceva timp, vedeta dezvăluia, într-un interviu pentru Spectacola, că echilibrul este secretul siluetei sale. 

„La 47 de ani nu mai este atât de ușor să arați bine. Trebuie să fiu mult mai atenta la alimentație, să renunț la dulciuri și să fac mai mult sport.
  Am ținut de 2 ori diete stricte pentru o perioada scurta de timp. Au funcționat, dar pe termen lung am ales disciplina și echilibrul. Niciodată nu am avut kilograme în exces, cu excepția perioadei când am fost însărcinată, atunci am luat 12 kilograme în plus. Însă am reușit, într-un timp foarte scurt, să revin la silueta și la kilogramele pe care mi le doream”, a spus vedeta pentru Spectacola.

De vorbă cu Simona Pătruleasa. Mămică, soție și prezentator TV: „Cred în destin, dar cred că trebuie să și urcăm în trenul care trebuie” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel