Simona Pătruleasa, moment de cumpănă în căsnicie: „Mulți au ajuns să divorțeze din acest motiv”

Data publicării:
Simona Pătruleasa, foto Instagram
Descriere foto: Simona Pătruleasa, foto Instagram

Simona Pătruleasa trăiește o frumoasă poveste de dragoste de 16 ani cu Sabin Ivanof. Căsnicia lor a trecut însă printr-o încercare grea, după cum mărturisește chiar prezentatoarea TV. 

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof s-au cunoscut în urmă cu 16 ani și s-au căsătorit 3 ani mai târziu. Deși sunt un model de relație fericită, cei doi au trecut și ei prim momente de turbulențe, în care dragostea le-a fost pusă la încercare. În urmă cu mai mulți ani, vedeta a primit un diagnostic dureros: medicii i-au spus că nu va putea face copii. Acel moment a fost unul extrem de sensibil pentru prezentatoarea Tv, care a găsit în soțul ei sprijin și protecție. 

„Cel mai dificil moment din viața noastră a fost acela în care am aflat că nu pot să rămân însărcinată. A fost un moment dureros și greu. Mi-am dat seama că nu orice soț, bărbat, poate duce un astfel de moment. Mulți tineri au ajuns să divorțeze din acest motiv, pentru că soții erau copleșiți de toată nebunia asta care înseamnă fertilizare in vitro, drumurile la spital. Sabin a fost cel care, atunci când eram cu moralul la pământ, m-a susținut și mi-a dat încredere că vom reuși. Și am reușit”, a dezvăluit Simona Pătruleasa pentru VIVA.

 

Cum își descrie Simona Pătruleasa soțul


Recent, Simona Pătruleasa ne-a povestit cum s-a cunoscut cu soțul ei și ce apreciază cel mai mult la acesta. 

Simona Pătruleasa, poveste de dragoste ca-n filme: „În 16 ani, am stat unul fară celalalt 3 zile” EXCLUSIV

 

„Este o persoană foarte sufletistă, calmă, eu și Ingrid suntem pe primul loc mereu, niciodată nu există ceva mai important pentru el. Avem exact aceleași lucruri care ne plac, a fost o compatibilitate extraordinara, faptul că ne place să vizionam filme împreună; nicidata nu ne plictisim, chiar daca petrecem foarte mult timp împreună. Uite, spre exemplu, izolarea de anul trecut a fost un examen dur pentru mulți dintre noi, mai ales pentru cuplurile care nu erau obișnuite să petreacă foarte mult timp împreună”, a declarat prezentatoarea TV pentru SPECTACOLA. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel