Simona Pătruleasa, poveste de dragoste ca-n filme: „În 16 ani, am stat unul fară celalalt 3 zile” EXCLUSIV

EXCLUSIV

În luna iubirii, ne lăsăm inspirați de povești de dragoste fericite. Astăzi, una dintre cele mai frumoase prezentatoare Tv din România, a răspuns provocării Spectacola, de a vorbi despre cum a fost cucerită de soțul ei și cum a reușit să păstreze armonia în cuplu. Simona Pătruleasa ne-a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite.

Simona Pătruleasa trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Sabin Ivanof. S-au cunoscut acum 16 ani, s-au căsătorit și apoi a apărut Ingrid în viața lor, o fetiță care a moștenit frumusețea izbitoare a mamei sale. Deși este extrem de discretă cu viața ei privată, Simona Pătruleasa a acceptat să vorbească, pentru Spectacola, despre povestea lor de iubire. 

 


Spectacola: Cum ar descrie Simona Pătruleasa dragostea? Ce rol are iubirea în viața ta?

Simona Pătruleasa:    Există o doză de iubire în fiecare dintre noi, unii și-o manifestă mai mult, iar alții mai puțin, chiar daca o au și nu o arată, o simt, o trăiesc. Acum, depinde de fiecare cum alege să și-o arate, să și-o dozeze. Eu sunt extrem de discretă în ceea ce privește acest subiect și foarte rar vorbesc despre asta. Despre iubire nu trebuie neapărat să vorbești, ci să simți și să facă parte din tine.

 

Spectacola: Ți-ai cunoscut soțul acum 16 ani. Ai știut atunci că iți vă deveni soț?

Simona Pătruleasa:    Nu, nici vorba. Nici nu mi-a trecut prin minte așa ceva. Sabin m-a cerut în căsătorie după 3 ani de relație, în cei 3 ani nicio secundă nu m-am gândit la asta. Pur și simplu a venit totul de la sine, natural. Acum câțiva ani, mi-a spus că unul dintre lucrurile care l-au determinat pe Sabin să mă ceară de sotie, printre altele, a fost că eu eram atât de relaxată în privința acestui subiect, al cerutului în căsătorie, și că niciodată nu i-am bătut apropouri.

 

Spectacola: Care a fost gestul sau trăsătură de caracter care te-au cucerit la Sabin?

Simona Pătruleasa:       Este o persoană foarte sufletistă, calmă, eu și Ingrid suntem pe primul loc mereu, niciodată nu există ceva mai important pentru el. Avem exact aceleași lucruri care ne plac, a fost o compatibilitate extraordinara, faptul că ne place să vizionam filme împreună; nicidata nu ne plictisim, chiar daca petrecem foarte mult timp împreună. Uite, spre exemplu, izolarea de anul trecut a fost un examen dur pentru mulți dintre noi, mai ales pentru cuplurile care nu erau obișnuite să petreacă foarte mult timp împreună.

 

Spectacola: Probabil toată lumea te întreabă care este secretul unui mariaj atât de longeviv și frumos. Care crezi tu că sunt punctele forte ale relației voastre?

Simona Pătruleasa:    Nu cred că este un secret anume, ci tine de dorință de a face lucruri împreună. Foarte important este să comunici atunci când ai ceva pe suflet, asta este cheia. Și să petreci timp împreună. Noi nu am avut, cum au alte cupluri, seara cu fetele, seara cu băieții. Noi, în 16 ani, am stat unul fară celalalt 3 zile, în primele luni când ne-am cunoscut; și atunci, cu motiv întemeiat, că eram eu plecată în strainătate. În rest, niciodată nu am stat unul fară celalalt. Și de când o avem pe Ingrid, același lucru, în cei 10 ani nu am stat niciodată fară ea, nicio zi, nicio noapte.

 

 

Spectacola: „Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Este căsnicia așa cum este descrisa în basme? Cum menții fericirea, armonia, prietenia cu omul de lângă tine?

Simona Pătruleasa:     Nu e chiar așa, sunt și momente dificile, mai puțin plăcute, dar trebuie să găsești echilibrul acela, starea de bine și înțelegere ca să mergi mai departe. Cred că este foarte important să îl cunoști foarte bine pe omul de lângă tine, să iți placa să faci lucruri cu partenerul tău de viață, să vă bucure pe amândoi fiecare clipă petrecută împreună.

 

Spectacola: Sărbătoriți Valentine s day sau Dragobetele? Sunt cadourile sau ieșirile în oraș o formă de a-i arăta celuilalt că este apreciat în zilele acestea?

Simona Pătruleasa:      Nu am sărbătorit niciodată, nici Valentins’s Day, nici Dragobetele. Noi am considerat că dacă vrem să ne sărbătorim, o putem face în orice alta zi, dacă vrem să primim sau dăruim cadouri, o putem face în oricare zi, daca vrei să iți manifești dragostea, o poți face în orice zi, nu iți trebuie una anume pentru a-i arata celui de lângă tine.

 

Spectacola: Cum s-a transformat relația voastră după ce a apărut Ingrid? Cum a definit pentru tine rolul de mamă iubirea?

Simona Pătruleasa:      Este ceva ce foarte greu pot să descriu și să exprim în cuvinte. Nu aș fi crezut vreodată că există asemenea sentimente, asemenea trăiri. Este ceva ieșit din comun, inimaginabil. Trebuie să trăiești aceasta experiență ca să o poți înțelege pe deplin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Patruleasa (@simonapatruleasaivanof)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 10 feb 2021, 10:08 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience