Simona Pătruleasa, lecție pentru fiica sa: „În fiecare zi e o provocare cu Ingrid”

Data publicării:

Simona Pătruleasa vorbește despre relația pe care o are cu fiica e Ingrid, dar și despre lecțiile pe care și-ar dori ca aceasta să le învețe de la ea. 

Simona Pătruleasa, în vârstă de 48 de ani, a devenit mamă în 2011. Ingrid, fiica vedetei, s-a transformat deja într-o adevărată domnișoară, care deja începe să-i calce pe urme mamei sale. 

Într-un interviu pentru Unica, prezentatoarea TV a dezvăluit care sunt cele mai importante lecții pe care își dorește ca fiica ei să le învețe de la ea. 

 

„Mereu îi explic că nu trebuie să ne comparăm cu cei din jur. Că trebuie să devină ea mai bună decât a fost ieri. Să se autodepășească, să încerce să se autodepășească în fiecare zi. Să-i respecte pe cei din jur, dacă vrea să fie respectată. Sunt multe lucruri pe care i le spun. În fiecare zi îi spun câte ceva”, a declarat Simona Pătruleasa înr-un interviu pentru Unica. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Patruleasa (@simonapatruleasaivanof)


Cea mai mare provocare a unei mame de adolescentă

Fiind deja la vârsta adolescenței, Ingrid o pune deja pe mama sa în situații complexe, aceasta fiind nevoită să evolueze, o dată cu fiica sa. 


„E o perioadă dificilă, cu de toate. Cu multe lucruri, provocări. Îi place să încerce foarte multe lucruri. E așa, nici eu nu știu să spun exact. În fiecare zi e o provocare cu Ingrid. Are o personalitate extraordinară. În fiecare zi mă pune în situații de tot felul și sper să învăț în fiecare zi să depășesc toate lucrurile astea, pentru că înțeleg că va fi din ce în ce mai dificil”, a mai spus vedeta pentru sursa citată. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Patruleasa (@simonapatruleasaivanof)

 

Simona Pătruleasa, secretul fericirii în căsnicie

 

Simona Pătruleasa trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Sabin Ivanof. S-au cunoscut acum 18 ani, s-au căsătorit și apoi a apărut Ingrid în viața lor, o fetiță care a moștenit frumusețea izbitoare a mamei sale. Deși este extrem de discretă cu viața ei privată, Simona Pătruleasa a acceptat să vorbească, pentru Spectacola, despre povestea lor de iubire. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Patruleasa (@simonapatruleasaivanof)

 

Spectacola: Ți-ai cunoscut soțul acum 18 ani. Ai știut atunci că iți vă deveni soț?

Simona Pătruleasa:    Nu, nici vorba. Nici nu mi-a trecut prin minte așa ceva. Sabin m-a cerut în căsătorie după 3 ani de relație, în cei 3 ani nicio secundă nu m-am gândit la asta. Pur și simplu a venit totul de la sine, natural. Acum câțiva ani, mi-a spus că unul dintre lucrurile care l-au determinat pe Sabin să mă ceară de sotie, printre altele, a fost că eu eram atât de relaxată în privința acestui subiect, al cerutului în căsătorie, și că niciodată nu i-am bătut apropouri.

 

Spectacola: Care a fost gestul sau trăsătură de caracter care te-au cucerit la Sabin?

Simona Pătruleasa:       Este o persoană foarte sufletistă, calmă, eu și Ingrid suntem pe primul loc mereu, niciodată nu există ceva mai important pentru el. Avem exact aceleași lucruri care ne plac, a fost o compatibilitate extraordinara, faptul că ne place să vizionam filme împreună; nicidata nu ne plictisim, chiar daca petrecem foarte mult timp împreună. Uite, spre exemplu, izolarea de anul trecut a fost un examen dur pentru mulți dintre noi, mai ales pentru cuplurile care nu erau obișnuite să petreacă foarte mult timp împreună.

 

Spectacola: Probabil toată lumea te întreabă care este secretul unui mariaj atât de longeviv și frumos. Care crezi tu că sunt punctele forte ale relației voastre?

Simona Pătruleasa:    Nu cred că este un secret anume, ci tine de dorință de a face lucruri împreună. Foarte important este să comunici atunci când ai ceva pe suflet, asta este cheia. Și să petreci timp împreună. Noi nu am avut, cum au alte cupluri, seara cu fetele, seara cu băieții. Noi, în 16 ani, am stat unul fară celalalt 3 zile, în primele luni când ne-am cunoscut; și atunci, cu motiv întemeiat, că eram eu plecată în strainătate. În rest, niciodată nu am stat unul fară celalalt. Și de când o avem pe Ingrid, același lucru, în cei 10 ani nu am stat niciodată fară ea, nicio zi, nicio noapte.

 

 

Spectacola: „Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Este căsnicia așa cum este descrisa în basme? Cum menții fericirea, armonia, prietenia cu omul de lângă tine?

Simona Pătruleasa:     Nu e chiar așa, sunt și momente dificile, mai puțin plăcute, dar trebuie să găsești echilibrul acela, starea de bine și înțelegere ca să mergi mai departe. Cred că este foarte important să îl cunoști foarte bine pe omul de lângă tine, să iți placa să faci lucruri cu partenerul tău de viață, să vă bucure pe amândoi fiecare clipă petrecută împreună.

Citește aici interviul integral: 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel