Simona Pătruleasa îmbracă din nou rochia de mireasă, după 15 ani e căsnicie. Care a fost reacția soțului ei

Data actualizării: | Data publicării:

Simona Pătruleasa a dezvăluit unul dintre momentele care au emoționat-o. Vedeta este entuziasmată pentru planurile sale.

Simona Pătruleasa și Sabin Ivanof se pregătesc să sărbătorească o aniversare deosebită: 15 ani de la nunta lor. Cuplul a hotărât să marcheze acest moment special în același loc în care și-au spus "Da" pentru prima dată: insula Capri. Prezentatoarea știrilor Kanal D a dezvăluit că va recrea atmosfera nunții purtând din nou rochia de mireasă și refăcând fotografia de la ceremonie. De data aceasta, cei doi soți vor fi însoțiți de Ingrid, fiica lor, care a adus bucurie în familie.

Păstrează ambele nume

Simona Pătruleasa a împărtășit că această idee i-a venit atunci când a descoperit rochia de mireasă în dulap și a fost plăcut surprinsă de faptul că îi vine perfect. Bruneta a menținut formele de odinioară, ceea ce a făcut experiența recreării momentului respectiv și mai specială.

Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani și împreună au format o familie frumoasă. Deși în buletin numele ei este Simona Ivanof, vedeta a ales să păstreze ambele nume pe conturile sale de socializare.

“Răspund la ambele nume. Nu sunt și în buletin Pătruleasa, pentru că dacă ar fi fost și în buletin, ar fi trebuit să îl cheme și pe Sabin Pătruleasa (râde) și am zis că totuși nu. Nu am negociat nimic, a venit totul de la sine, nu e nimic de negociat”, a spus, pentru Impact.ro, Simona Pătruleasa.


Vezi și: Simona Pătruleasa, ritual de frumusețe, la 48 de ani „Eu fără astea nu funcționez, am frigiderul plin” / EXCLUSIV
Vezi și: Trucul Simonei Pătruleasa pentru un ten impecabil: „Cafea amestecată cu puțină miere”

Se întorc pe Insula Capri

Căsătoria frumosului cuplu a avut loc în urmă cu 15 ani pe insula Capri, o insulă exotică italiană. Evenimentul va avea loc în august.

“Mai am de mers la jurnal momentan și o vacanță mai lungă avem prin august. Mergem în Capri, unde ne-am căsătorit și pe aici, pe la noi, pe la mare, când mai prindem câte un weekend. În Italia am zis să refacem fotografia de la nuntă, pentru că au trecut 15 ani și am păstrat rochia și îmi și vine întâmplător”, a declarat vedeta Kanal D la Summer Party Ok Magazine.

Vezi și: Simona Pătruleasa: „Prefer să regret ce n-am reușit să fac până la vârstă asta decât ceea ce am făcut”. Interviu Spectacola
Vezi și: Simona Pătruleasa, apariție de senzație în costum de baie. Cât de bine arată prezentatoarea TV la 46 de ani

Cum merge relația lor

Vedeta a precizat că partenerul său nu are conturi pe rețelele de socializare, nefiind pasionat de acest domeniu. Cu toate acestea, ea se bucură că soțul acceptă propuneri precum aniversarea a 15 ani de căsnicie.

“El nu are Instagram, nu are Facebook, nu e fascinat de toată zona asta, dar dacă eu îi propun să facem această fotografie (n.r. îmbrăcați ca la nuntă) nu are nimic împotrivă. Nu am făcut probe, dar știm că ne vin toate. Eu am probat rochița și îmi vine, dar și lui îi vine costumul sută la sută. Am găsit rochia în dulap și mi-a fost dor așa să o probez, când am probat-o și m-am văzut îmbrăcată, atunci mi-a venit ideea”, a declarat, pentru Impact.ro, Simona Pătruleasa.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel