Simona Halep, schimbare radicală de look. Sportiva a renunțat la părul blond: „Ce bine îți stă așa”

Data publicării:
Sursa foto: Simona Halep, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Halep, Instagram

Simona Halep a mers la salonul de înfrumusețare și s-a lăsat pe mâinile lui Sorin Stratulat care i-a schimbat radical look-ul. Sportiva, dar și fanii acesteia au fost încântați de rezultat.

Simona Halep și-a schimbat completul look-ul. Sportiva a mers la salonul de înfrumusețare, unde s-a lăsat pe mâinile lui Sorin Stratulat, unul dintre cei mai renumiți hairstylisti de la noi din țară, cunoscut ca fiind hairstylist-ul vedetelor din România. După ce a răsfățat-o, cei doi au făcut și un selfie împreună, iar celebra jucătoare de tenis pare extrem de mulțumită de rezultatul final.

Simona Halep a renunțat la părul blond pentru o nuanță de brunet. Fanii au fost încântați când au văzut fotografia, astfel că nu s-au putut abține să nu reacționeze la schimbarea radicală de look pe care și-a făcut-o sportiva.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de sorin stratulat // hairstylist (@stratulatsorin)

Te-ar putea interesa și: Theo Rose, dezvăluiri inedite despre nunta cu Anghel Damian. Cine va cânta la marele eveniment din viața lor: „Pot să-i spun lui să nu cânte?”

Cum au reacționat fanii Simonei Halep

Mulți dintre ei sunt de părere de noua schimbare o prinde perfect. „Ce bine îi stă asa! Felicitări!”, „Foarte frumoasă, îi stătea mai bine blondă, dar sa fie sănătoasă și voioasă, pupici!”, „Doi frumoși”, „Perfectă”, „Ce păr sănătos, natural, superb! Felicitări! E frumoasă”, „Ce frumoasă”, „Wow”, „Superb”, au fost doar unele dintre comentariile scrise de internauți la postarea cu noul look al Simonei Halep.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu rupe tăcerea. Adevăratul motiv pentru care Cătălin Dobrescu ar fi renunțat la cariera de antrenor: „N-a făcut-o pentru mine”

Te-ar putea interesa și: Slăbit rapid fără dietă. 7 reguli de aur ale nutriționistului Wasim Nazer. Prima regulă o încalcă toată lumea, deși e atât de simplă

Reacția Simonei Halep, după ce i-a fost redusă pedeapsa, în scandalul de dopaj

După ce luna trecută Tribunalul Arbitral de Sport a venit cu sentința finală, în cazul scandalului de dopaj al Simonei Halep, sportiva a avut o primă reacție. „De-a lungul acestui proces lung și dificil, mi-am menținut convingerea că adevărul va ieși în cele din urmă la iveală și că se va ajunge la o decizie corectă, deoarece sunt și am fost întotdeauna o sportivă curată. Credința mea în acest proces a fost pusă la încercare de acuzațiile scandaloase care mi-au fost aduse și de resursele aparent nelimitate care au fost aliniate împotriva mea. Dar, în cele din urmă, adevărul a prevalat, chiar dacă a durat mult mai mult decât mi-aș fi dorit. (...) Abia aștept să mă întorc în circuit.”, a transmis sportiva, potrivit euronews.

Te-ar putea interesa și: Care sunt datele de naștere care pot câștiga la loto. Numerolog: Ei trebuie să-și încerce norocul neapărat! / video

Te-ar putea interesa și: Asta bea Sofia Vicoveanca în fiecare zi pe stomacul gol, la 82 de ani: „E meniul de dimineață”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel