Theo Rose, dezvăluiri inedite despre nunta cu Anghel Damian. Cine va cânta la marele eveniment din viața lor: „Pot să-i spun lui să nu cânte?”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'
Descriere foto: Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Theo Rose a fost invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, unde a făcut dezvăluiri despre căsătoria cu Anghel Damian și a oferit detalii despre cununie civilă și cea religioasă.

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de doi ani și au împreună un băiețel minunat, pe Sasha Ioan. Invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, artista a făcut câteva dezvăluiri despre căsătoria cu Anghel Damian. Artista a mărturisit că nu au stabilit încă data și nici nu au discutat despre nuntă. Cu toate acestea, Theo Rose a dezvăluit că în curând vor avea cununia civilă.

„Nu știu data. Nici nu am vorbit despre nuntă. Ne logodim civil curând, plănuim să ne logodim civil, după care să mergem la biserică, dar petrecerea nu știu când va fi. Petrecerea o să fie ceva separat de ritual.

Ideea de petrecere e mult mai departe de noi față de momentul în care ne cununăm civil. Vreau să invit toți oamenii care știu că s-ar bucura pentru noi”, a mărturisit Theo Rose în podcastul moderat de Bursucu.

Cine va cânta la marele eveniment din viața lor

În timp ce detaliile despre nuntă rămân încă de discutat, Theo Rose a dezvăluit numele unuia dintre artiștii care vor cânta la marele eveniment. Chiar dacă vor fi mai mulți care vor face atmosferă, artista are deja un nume pe listă, și anume Horia Brenciu. Ea vrea ca atmosfera să fie una memorabilă pentru toți cei prezenți la acest moment special din viața lor.

„Nu știu cine cântă la nuntă. Și dacă m-am gândit, eu nu mai pot să zic pentru că eu îl am pe Horia Brenciu, care va fi invitat. Pot să-i spun lui Horia Brenciu să nu cânte? Noi nu am vorbit nici despre nași. Nu știm cine sunt nașii. Lucrurile atât de lipsite de organizare sunt. Nu am discutat. Anghel nu este atât de diferit față de mine, el știe piesele mele pe de rost”, a precizat artista.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu rupe tăcerea. Adevăratul motiv pentru care Cătălin Dobrescu ar fi renunțat la cariera de antrenor: „N-a făcut-o pentru mine”

Theo Rose, detalii despre certurile cu Anghel Damian

Theo Rose a vorbit și despre conflictele care apar între ea și Anghel Damian. „Mai plâng când mă cert cu Anghel, de oftică. Ne-am cizelat până ne-am găsit, adică am avut timp să învățăm din alte greșeli făcute în alte părți. Atunci când debutează cearta, suntem amândoi aprinși, pare că el bate în retragere, dar nu cedează până la final. Terminăm cearta, ori pleacă el, ori plec eu în altă cameră sau închide gura și se abține. Ultima dată îmi amintesc că eu m-am dus si l-am luat în brațe, dar cred că a făcut și el chestia asta. Nu e o regulă, nu a fost ceva discutat dinainte, dar nu stăm certați. (...) Nu îmi e frică să îi arăt ceea ce simt.

A fost o nebunie de la început. Ce rost ar avea acum, după ce am intrat în nebunia asta, am făcut copil, ne-am luat casa noastră, cum ar fi acum după toate astea să mă apuce gândurile dacă pleacă? Aș trăi într-un stres permanent. Nu mi-am pus problema și nici nu vreau să pun această problemă până la urma urmei. Eu de ce sunt în casa aia, nu să-l fac să mă iubească? E foarte frumos. Nu vreau să pară că încerc să ridic în slăvi o chestie. Avem și discuții, ne și certăm. Când e, e, dar tot mor de el”, a mărturisit Theo Rose în cadrul podcastului moderat de Bursucu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel