Oana Radu rupe tăcerea. Adevăratul motiv pentru care Cătălin Dobrescu ar fi renunțat la cariera de antrenor: „N-a făcut-o pentru mine”

Data publicării:
Oana Radu și Cătălin Dobrescu, foto Instagram
Descriere foto: Oana Radu și Cătălin Dobrescu, foto Instagram

După ce a fost acuzată că și-ar fi constrâns soțul să renunțe la cariera de antrenor de fitness, Oana Radu a răbufnit și a spus adevăratul motiv pentru care Cătălin Dobrescu a făcut asta.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au trăit o poveste de dragoste care nu a durat însă prea mult. În luna noiembrie a anului trecut, după trei ani de căsnicie, cei doi au luat decizia de a pune capăt mariajului și de a merge pe drumuri separate. Recent, prin intermediul unui videoclip postat în mediul online, artista a surprins pe toată lumea când a vorbit despre divorțul de fostul soț. Ea a mărturisit că timp de trei ani a avut o relație toxică și abuzivă, însă fostul soț a negat acuzațiile aduse.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Dobrescu a răbufnit, după ce Oana Radu i-a adus o serie de acuzații: „Asta este singura mea declarație și o să vă șocheze probabil”

Oana Radu rupe tăcerea. Adevăratul motiv pentru care Cătălin Dobrescu ar fi renunțat la cariera de antrenor: „N-a făcut-o pentru mine”

Invitată în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D 2, moderată de Teo Trandafir și Ilinca Vandici, Oana Radu a vorbit despre un alt aspect al relației. Deranjată de faptul că unele persoane și-au dat cu părerea că l-ar fi constrâns pe Cătălin Dobrescu să renunțe la cariera de antrenor de fitness, artista a explicat că decizia a fost una comună și că fostul soț nu a făcut acest lucru pentru ea, în condițiile în care ea producea mai mulți bani din concerte.

Te-ar putea interesa și: Oana Radu, declarații șocante după divorț. Cătălin Dobrescu, acuzat de agresiune și furt: „Mi-a spus că o să ne bată pe amândouă”

„Eu eram singura care avea un venit constant. El conducea mașinile la concerte, răspundea la telefonul de booking și era alături de mine ca un partener de viață. S-a oprit să fie antrenor în momentul în care s-a mutat în București. El antrena în Craiova, ulterior a antrenat online câteva luni și apoi au început foarte multe concerte. S-a lansat piesa «Când am o zi grea» și a venit un val de concerte. Normal că am simțit nevoia să-l iau cu mine peste tot, era partenerul meu de viață și eram dependentă de el emoțional. Era clar că o să meargă cu mine peste tot și el n-a mai antrenat.

Am primit câteva mesaje de la niște doamne, probabil sunt fanele lui, că el a renunțat la cariera lui, dar n-a renunțat pentru mine, a renunțat că a calculat posibilitatea de unde poate câștiga mai mulți bani, logic. Dacă eu sunt cu tine într-o relație și văd că tu vinzi gogoși și eu vând căni, iar eu nu câștig atât de mult ca tine, normal că te susțin pe tine să vinzi mai multe gogoși. Bineînțeles, noi împărțeam banii în timpul relației. El susținea relația cu faptul că răspundea la telefon, cu faptul că mergea cu mine peste tot la concerte și conducea mașinile de concerte. Nu vedeam atunci lucrurile și nu le vezi cât timp ești în situația asta”, a mărturisit Oana Radu în cadrul emisiunii Follow us, de pe Kanal D2.

Te-ar puteaa interesa și: Oana Radu reacționează, după ce fostul soț a respins acuzațiile aduse de artistă: „Eu pentru tot ce am spus am dovezi”

Te-ar puteaa interesa și: Oana Radu, luată la rost de Teo Trandafir în direct: „Dar de ce te-ai măritat?”. Artista spune că nu a fost niciodată compatibilă cu fostul soț

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel