Simona Gherghe și-a uimit fanii. A postat o fotografie cu trei teste de sarcină: „Cea mai așteptată veste”

Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe a postat în mediul online o fotografie cu trei teste de sarcină.

Simona Gherghe a șocat pe toată lumea, cu ultima postare făcută pe rețelele de socializare. Celebra prezentatoare TV a distribuit în mediul online o fotografie cu trei teste de sarcină. În timp ce fanii, dar chiar și unele colege de-ale sale de breaslă, precum Mirela Vaida, au crezul faptul că vedeta așteaptă încă un copil, Simona Gherghe voia să transmită de fapt, pe această cale, faptul că este ziua fetiței sale. Se pare că aceasta a păstrat ambele teste de sarcină, astfel încât reprezintă una dintre cele mai de preț amintiri pe care le are. Simona Gherghe le-a scris cu emoție și câteva rânduri fanilor săi. 

„Între prima și a doua fotografie, sunt fix șase ani! Șase ani de la cea mai așteptată veste. O veste care a venit după o lungă și dureroasă așteptare, după multe temeri și gânduri că, poate, mie n-o să mi se întâmple. Dar când a fost, am știut, am simțit înainte să am confirmarea din trei surse. M-am emoționat când am văzut poza cu testele, căci am retrăit toate stările din ziua aceea de toamna a lui 2016. Dar și tot ce a urmat, până la fotografia de ieri, cu Nuchi în brațele mele. Deși e înaltă, încă îmi place s-o țin așa și o pun să-mi promită că o să mă lase s-o pup și s-o îmbrățișez toată viața!”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simona Gherghe | TV HOST (@simgherghe)

Reacția Mirelei Vaida

Se pare că nu dor unii dintre fani au înțeles greșit mesajul, ci și colega sa de breaslă, Simona Gherghe, care a crezut faptul că vedeta mai așteaptă încă un copil.  Aceasta nu s-a ascuns și a scris în văzul tuturor ce a gândit.

„Am crezut ca ne mai dai o veste!”, a fost mesajul transmis de Mirela Vaida.

„Nu nu! Noi rămânem la doi.”, a fost răspunsul oferit de Simona Gherghe. 

Poate te interesează și: Fiul Andreei Mantea refuză să-și vadă tatăl. Ce a dezvăluit vedeta: „Nu mă mai bag”

 

Simona Gherghe s-a mutat cu actualul ei soț, după o lună de relație

Simona Gherghe trăiește o poveste foarte frumoasă de dragoste cu cel cu care a întemeiat o familie, dar are și doi copii. Vedeta povestea recent faptul că, deși nu era adepta noțiunii de „dragoste la prima vedere”, fluturii în stomac au venit extrem de repede, după ce l-a întâlnit pe actualul ei soț.

"Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut.

Nu am pus foarte mare preţ pe povestea asta cu nunta. A fost o petrecere intimă, organizată într-un timp scurt. Nu am visat la rochia de mireasă şi sute de invitaţi… Mult mai mult decât să fiu mireasă mi-am dorit să fiu mamă.", a dezvăluit recent Simona Gherghe, potrivit viva.

 

De la ce pornesc certurile dintre cei doi parteneri

Mai mult, Simona Gherghe este o persoană foarte calmă și relaxată, acesta fiind motivul principal de la care pornesc și certurile dintre cei doi.

„De fapt, cred că de aici sunt mai toate motivele noastre de ceartă. Lui i se pare că sunt prea relaxată, mie – că el e prea stresat. Şi tot aşa”, a declarat Simona Gherghe pentru viva


Când vine însă vorba despre creșterea copiilor, vedeta este o mămică relaxată, iar soțul ei este cel mai protector.


„E mai panicat ca mine. Îi tot spun să încerce să aibă mai multă încredere în ei că se descurcă. Şi da, îi răsfaţă şi el mult”, a mai spus vedeta. 

Citește și: Ioana Ginghină, rețetă de brioșe sănătoase, cu ciocolată. Sunt gata în câteva minute



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel