Ioana Ginghină, rețetă de brioșe sănătoase, cu ciocolată. Sunt gata în câteva minute

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghină le-a propus fanilor săi o rețetă delicioasă de brioșe sănătoase. 

Ioana Ginghină este adepta dietelor cât mai sănătoase și a unui stil de viață foarte echilibrat. Actrița, ajunsă la vârsta de 45 de ani, se menține într-o formă fizică excelentă, semn că toate trucurile pe care le folosește în bucătărie dau roade. În acest sens, artista postează diferite rețete pe rețelele de socializare sau realizează diferite sesiuni live, prin care să-și învețe urmăritorii să adopte același stil de viață sănătos. Ultima propunere de desert pe care aceasta a făcut-o în spațiul public este o rețetă de brioșe sănătoase. Ioana Ginghină asigură de faptul că gustul acestora va fi unul foarte delicios. 

Ingrediente: 

-100g fulgi ovăz
- 2 banane
- lapte vegetal ( de orez e mai dulce, la fel și cel de ovăz)
- praf de copt
- 2 linguri de cacao
- câte o lingurița de ciocolata neagra


„Se dau la cuptor la 200 de grade timp de aproximativ 20 de minute. Brioșa seamănă puțin cu lava cake-ul. Ciocolata este delicioasa. Poftă bună!”, a scris Ioana Ginghină pe rețelele de socializare.

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai iubite actrițe din România

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

Ioana Ginghină se menține la aceeași greutate de ani de zile

Într-un interviu recent acordat pentru Spectacola, Ioana Ginghină ne-a vorbit despre dieta pe care o urmează de ani de zile. Actrița a dezvăluit care este secretul din spatele unui corp de invidiat, dar și care sunt sacrificiile pe care le face zilnic, pentru a se menține cât mai în formă.

„De ani de zile am, cred că sunt vreo cinci, de când mă mențin la aceeași greutate și rar mă mai îngraș câte un kilogram, dar aia doar de Crăciun, iarna când și acumulezi mult mai ușor. Mă abțin inclusiv în vacanțe, dacă îmi fac o nebunie, este cum a fost anul acesta. Pe 12 a fost ziua Ruxandrei și am fost în Cavala și am mâncat și eu o înghețată, m-am răsfățat cu alimente pe care nu le mănânc de obicei. A venit sora mea acum două săptămâni la mine, ea e cu 11 ani mai mică,  are alt metabolism și era fascinată că nu mănânc seara și m-a întrebat dacă nu-mi vine să ronțăi nimic, ea mânca de toate, și i-am spus că decât să mănânc acum și să văd că am pus un kilogram sau două și să mă chinui după să le dau jos, prefer mai bine să nu mănânc și aia e.”, a declarat Ioana Ginghină în exclusivitate pentru Spectacola.

REȚETĂ de vedetă. Ioana Ginghină: Vinete umplute la cuptor

„Eu nu mai mănânc seara de ani de zile”

Ioana Ginghină spune că a adoptat aceste obiceiuri sănătoase încă din copilărie, când tatăl ei era extrem de atent la dietă și la o viață cât mai sănătoasă. 

„Eu nu mai mănânc seara de ani de zile. Tatăl meu a făcut sport de performanță, box, și, pentru că trebuia să se mențină la 75 de kg la 1,80 metri el întotdeauna a ținut diete și eu am trăit toată viața în casă cu un om care a ținut dietă. La noi mereu s-a mâncat sănătos, am știut ce înseamnă să nu te îngrași, a fost un stil de viață, iar aici era și să nu mâncăm seara. Noi, ca și copii, mai mâncam, dar un fruct, un iaurt, o ciorbă de legume, era ceva ușor. Eu, când am venit la București, la 18-19 ani, am eliminat masa de seară ușor, ușor. De atunci, până în ziua de azi, eu rar mănânc seara. Dacă merg la o nuntă, o zi de naștere mănânc, pentru că știu că mă culc peste 5-6 ore.”, ne-a mai spus actrița.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel