Simona Gherghe, împotriva filtrelor și operațiilor estetice: „Îmi asum ridurile și imperfecțiunile”. Refuză să-și mai expună copiii în mediul online

Data publicării:

Simona Gherghe a vorbit despre principiile care se promovează în ziua de astăzi în mediul online.

Simona Gherghe nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind pe micile ecrane de ani de zile. Este una dintre cele mai autentice și naturale prezentatoare din țara noastră, lucru care a ajutat-o să strângă și o comunitate impresionantă de fani până în prezent. Mai mult, vedeta nu s-a lăsat purtată nici de valul pe care societatea aceasta îl promovează și, anume, operațiile estetice, dar și filtrele și modificările care se folosesc adesea pe rețelele de socializare. Simona Gherghe spune că a atins maturitatea de a se iubi cu toate imperfecțiunile pe care tenul său le are, întrucât vârsta nu iartă pe nimeni, iar acestea sunt inevitabile.

„Dacă mă întrebai acum vreo 15 ani, ți-aș fi dat o listă lungă. Acum sunt mulțumită de mine. Am aproape 46 de ani, sunt sănătoasă, îmi asum ridurile și imperfecțiunile, și nu simt nevoia să le ascund. De altfel, nu folosesc deloc filtre sau photoshop la fotografiile pe care le postez pe Facebook sau Instagram. Oamenii mă văd, oricum, zilnic la televizor, iar acolo nu poți pune filtre. Ecranul e necruțător: te arată fix așa cum ești.”, a declarat Simona Gherghe, potrivit viva.

VEZI și: Simona Gherghe, decizie radicală, după ce o femeie i-a recunoscut fiica pe stradă: „Ne-a pus serios pe gânduri”

Simona Gherghe, speriată de ce se promovează în social media

Mai mult, chiar dacă în urmă cu ceva timp, vedeta își expunea destul de des micuții în spațiul online, acum aceasta spune că a renunțat de la a mai face asta. Simona nu este de acord cu valorile și principiile care se promovează astăzi în mediul online, iar până când cei doi copii nu vor fi suficient de mari pentru a decide singuri pentru ei, aceasta dorește să îi țină cât mai departe de acest mediu considerat a fi periculos.

„Mă preocupă impactul pe care îl are social media asupra copiilor, acesta e și motivul pentru care am ales să nu-i mai expunem. Când vor mai crește și vor avea acces la tehnologie (acum nu se pune problema, nu au tablete), vom vorbi mult cu ei și le vom explica.”, a continuat aceasta.

Citește și: Simona Gherghe, semnal de alarmă, după ce o femeie a născut pe trotuar, în fața spitalului din Urziceni: „O demitere nu rezolva un sistem putred. Spitalele se scufundă”

Cum arată prezentatoarea în timpul liber

Chiar dacă este una dintre cele mai celebre persoane publice din țara noastă, Simona Gherghe este definită, în aceeași măsură, și de modestie, întrucât nu se consideră cu nimic mai sus față de o persoană obișnuită de pe stradă. Mai mult, aceasta este adepta simplității, astfel încât nu dorește să-și încarce niciodată prea mult tenul, optând pentru un look cât mai curat și natural. 

„Mă îmbrac în haine simple și comode și îmi aplic cel mai discret machiaj: un fond de ten și un fard de obraji.

Eu mă consider o femeie obișnuită. Nu simt nicio povară, nu mă deranjează, sunt flatată când oamenii mă opresc să mă salute și le sunt recunoscătoare pentru vorbele frumoase.”, mai spune prezentatoarea, potrivit sursei citate.

VEZI și: Simona Gherghe rupe tăcerea. De ce a plecat prezentatoarea TV de la cârma emisiunii „Acces Direct„: "Cumva ăsta a fost pretextul"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel