Simona Gherghe recunoaște că a fost atacată și ea la Acces Direct: „Mi-a fost frică pentru viața mea”

Data publicării:
Simona Gherghe, sursa foto Instagram
Descriere foto: Simona Gherghe, sursa foto Instagram

Simona Gherghe este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Ce a pățit vedeta în timpul emisiunii Acces Direct?

Simona Gherghe a mărturisit că a trecut prin clipe grele chiar în timpul emisiunii Acces Direct. Vedeta spune că a trecut prin aceeași situația prin care a trecut și Mirela Vaida, doar că nu era în direct. Simona Gherghe spune că s-a temut pentru viața ei. 


„Mi se pare un pic ciudat, am văzut o mulțime de oameni care au spus că a fost o regie. Mi s-a părut nedrept, nu ai cum să faci așa ceva. Este o emisiune care stârnește tot felul de controverse și atrage niște de oameni care pot să aibă astfel de probleme. Am avut multe astfel de incidente, dar, din fericire pentru mine, nu au fost live. Așa că le-am gesitonat altfel. Mi-a făcut frică pentru viața mea în perioada aceea”, a declarat Simona Gherghe la Antena Stars.

 

Cum se menține Randi în formă. Artistul a dezvăluit motivul pentru care nu a mâncat carne timp de cinci ani/ EXCLUSIV


Pe 19 martie, Mirela Vaida a fost atacată în direct, în timp ce prezenta emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1. Femeia care a pătruns în platoul emisiunii cu o sacoșă de bolovani a fost internată la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia din Capitală. Prezentatoarea TV încă se teme pentru viața ei și spune că nu a reușit să treacă peste acel episod. 


„Am început să-i mulțumesc lui Dumnzeu pentru fiecare zi când ajung acasă. Sunt un om extrem de vulnerabil, sunt un om care de două luni de zile trece printr-o traumă de nedescris. Sunt un om care nu vrea decât să ducă o viață normală, liniștită, sunt un om care vreau să trăiesc în țara mea, sunt un om care își iubește țara, își respecte țara, care își crește copiii să rămână în țară și îmi dau seama că statul nu mă iubește pe mine, mă pune într-un pericol încontinuu de două luni de zile”, a spus Mirela Vaida, la Antena 3.

 

Citește și: Anca Țurcașiu, adevărul despre divorțul de Cristian Georgescu: „Șifonarea asta duce către înţelepciune”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel