Anca Țurcașiu, adevărul despre divorțul de Cristian Georgescu: „Șifonarea asta duce către înţelepciune”

Data publicării:
Anca Turcasiu, Foto: Instagram
Descriere foto: Anca Turcasiu, Foto: Instagram

Anca Țurcașiu dă cărțile pe față și spune care a fost motivul pentru care a divorțat de Cătălin Georgescu, după 22 de ani de căsnicie.

În urmă cu un an, Anca Țurcașiu anunța, scurt și discret, că mariajul ei a ajuns la final. Artista sublinia la acea vreme că nu dorește să intre în detalii și că motivele rupturii le vor ține pentru ei. 

Anca Țurcașiu și medicul Cătălin Georgescu au format un cuplu timp de 22 de ani. Presa a speculat că motivul divorțului ar fi o relație extra-conjugală a fostului soț, însă artista nu a vorbit niciodată despre asta.


Invitată în emisiunea “Poezie şi delicateţuri”, găzduită Mircea Dinescu, la Prima TV, Anca Țurcașiu a vorbit despre ruptura de fostul soț. 

 

 “Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărtirisit artista.


S-a reinventat după divorț

 

La 51 de ani, după un divorț dureros și o pauză îndelungată, Anca Țurcașiu și-a dat reset și a revenit în forță în peisajul muzical. Artista a lansat pe 18 martie 2021 o piesă intitulată "Vreau să dau reset!" în care vorbește despre greutățile prin care a trecut. 

În clip, artista apare alături de un bărbat care o plimbă cu avionul, prin care vrea să sugereze că nu exclude posibilitatea unei noi iubiri în viața ei. 

„Spune-mi orice vrei, pot s-o iau iar de la-nceput/ N-am pierdut/ Vreau să dau reset!/ Inima a rătăcit prea mult/ Atât/ Poate e un clișeu, nu mai doare tot ce-a durut/ A trecut/ Cu sufletul rece și mut și un ultim sărut m-ai pierdut”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Anca Țurcașiu a împlinit 51 de ani. Artista a sărbătorit printr-un pictorial sexy / VIDEO

Cum se menține în formă


Artista este vegetarian de 30 de ani și spune că în prima parte a vieții ei a consumat carne pentru că era condiționată de familie. 

”M-am născut fără să fiu carnivoră. Ai mei m-au forţat să mănânc carne. Când am plecat de-acasă, la 20 de ani, am devenit vegetariană. Nu mănânc carne, lactate, ouă. Mănânc foarte picant, nu mă aşez la masă fără să am ceva iute”, a mai spus cântăreaţa, la Prima TV.

Artista nu mai consumă nici lactate, din cauza unor probleme de sănătate. 

”Am avut o inflamaţie articulară. Mi-am revenit eliminând lactatele”, a dezvăluit Anca Țurcașiu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel