Simona Gherghe, mesaj neașteptat în mediul online: ”Sunt terminată”. Are legătură cu copiii ei

Data actualizării: | Data publicării:

Simona Gherghe a postat un mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare. 

Simona Gherghe este extrem de prezentă pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu fanii ei toate lucrurile noi, mai plăcute sau mai neplăcute, prin care trece. Acum, prezentatoarea TV și-a surprins urmăritorii printr-un mesaj în care își exprimă îngrijorarea față de o situație legată de copiii ei. Se pare că cei mici, Ana și Vlad, au crescut mai repede decât și-ar fi imaginat vedeta, astfel încât aceștia au plecat în prima lor excursie, fără cei doi părinți. Faptul că copiii vor pleca însoțiți doar cu școala a determinat-o pe Simona Gherghe să fie copleșită de emoții, din cauză că nu-i va vedea pentru câteva zile pe cei mici și nu va ști dacă sunt, sau nu, în siguranță.

“Pleacă în prima lor excursie! Iar eu sunt terminată de emoție…”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe nu-și dorește să devină mamă pentru a treia oară

Tot în mediul online, îndrăgita prezentatoare a exclus posibilitatea de a deveni mămică pentru a treia oară. Vârsta, dar și greutățile prin care a trecut pe parcursul celor două sarcini sunt principalele motive.

”Nu, suntem în formulă completă. În plus, nici nu am voie, am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta, am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii.", a mai declarat recent Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Care este cel mai mare complex al Simonei Gherghe

Chiar dacă pe sticlă, în fața fanilor ei, afișează o imagine perfectă, vedeta a dezvăluit în mediul online faptul că și ea, la rândul ei, s-a confruntat cu complexele. Extrem de deschisă cu comunitatea pe care a reușit să o strângă până acum pe Instagram, aceasta le-a mărturisit fanilor care este cel mai mare complex, pe care îl are de foarte mult timp. Simona Gherghe nu poate scăpa de el, ci a trebuit să învețe cum să-l acopere, astfel încât să nu mai fie atât de proeminent.

„Astăzi vorbim despre complexe. Despre complexul pe care eu îl am și îl am practic dintotdeauna. Am cearcăne și mă lupt de când mă știu să găsesc produse care să mă ajute să le acopere, fie că e vorba de machiaj sau creme minune. Am o mulțime de nopți nedormite cu copii mici. Mamele cu copii mici știu treaba asta foarte bine”, a dezvăluit Simona Gherghe pe rețelele de socializare. 

Simona Gherghe nu și-a dorit să fie prezentatoare

Spre surprinderea multora, Simona Gherghe nu a vrut să urmeze calea televiziunii, ci și-a dorit să activeze într-un domeniu cu totul diferit. Lucrul care a împiedicat-o pe aceasta să se oprească din acel drum a fost talentul, pe care celebra prezentatoare spune că nu-l avea la momentul respectiv. 

„Ani de zile mi-am dorit să fiu profesoară de limba franceză, cred că de prin clasa a doua. Și m-am pregătit în sensul ăsta, am dat la o facultate cu gândul ăsta, să devin profesor. Însă pe parcurs mi-am dat seama că nu am talent, nu am har. Ca să fii profesor îți trebuie har, îți trebuie răbdare. Ori eu am realizat că nu am nici har, nici răbdare să îi învăț pe cei din jurul meu și atunci am zis pas.” a declarat Simona Gherghe, în trecut, în cadrul unei emisiuni, potrivit Wowbiz

Citește și: Vlad Gherman a trecut peste despărțirea de Cristina Ciobănașu: ”Nu mă mai afectează”

Ce note a luat iubita lui Liviu Vârciu la BAC. ”Pe vremea când nu aveam...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel